Venta de materiales y artículos de Metacrilato

Top Image

Premi Nacional de Creativitat

RICARTE

El Premi Nacional de Creativitat José María Ricarte és un reconeixement a la trajectòria personal i professional dels premiats; a una forma positiva d'entendre la vida i els negocis que repercuteix de manera manifestament profitosa en la creativitat i en la professió publicitària.

Aquest reconeixement es tradueix en un trofeu dissenyat per un antic alumne de José María Ricarte.Jordi Sorribes, de la agencia The Colours Box.

Qui ho ha dissenyat?

Dissenyat per Jordi Sorribes , de l'agencia The Colours Box
http://www.thecoloursbox.com/

Especialistes en projectes a mida

Treballem per a una gran diversitat de professionals

A part de la venda de materials plàstics , fabriquem productes a mida en diversos materials , colors i gruixos en molt poc temps , mecanitzem amb control numèric , tallem a làser , termoformem , serigrafiem , imprimim i també elaborem peces artesanalment , amb un elevat contingut artístic i exclusiu.
L'esperem a la nostra botiga , on podrà tocar els materials , escollir colors i inspirar-se en el nostre showroom , amb alguns dels nostres productes elaborats. Qualsevol consulta , indiferentment de la seva mida o lloc d'execució , serà ben rebuda i assessorada sense cap compromís.

Trofeus de metacrilat

Personalitzat per a cada client

Tapes de metacrilat

Per a cobrir objectes

Peanes de metacrilat

Per exposar objectes

Contacta'ns

Tens una idea? T'assessorem
Enviar

Properament..

C.Enamorats , 136 08026 BARCELONA Telf.932 651 404

...
Butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí gratuït