Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

Exhibidor safata amb nanses

27,00 33,00 

Neteja
Product price
Additional options total:
Order total:

Per a quantitats superiors a 10 unitats, sol·liciti informació al correu electrònic [email protected] per a saber més sobre descomptes i ofertes. "En cas de que no trobi en que busca, nosaltres ho fabricarem per a vosté. Sol·liciti informació al email [email protected]".

Descripció

Encara no coneixes l’exhibidor safata amb nanses? Les solucions per a emmagatzemar i exhibir productes en comerços, botigues i tot tipus d’establiments poden ser molt variades. Sovint, l’elecció pot ser tot un repte i costa decidir per a quina alternativa apostar.

L’exhibidor amb nanses és una de les opcions més versàtils, resistents i útils del mercat. Un producte que permet exposar la mercaderia mentre està resguardada i perfectament protegida. A més, és tot un encert des del punt de vista estètic. A Plastic Express et descobrirem el nostre exhibidor safata amb nanses que et serà de gran ajuda.

 

Per a què es fan servir els exhibidors de safata amb nanses?

La safata amb nanses de metacrilat permet deixar visibles els articles que es venen a granel mentre aquests queden perfectament ordenats i protegits. N’hi ha de diversos tipus, encara que els fabricats amb metacrilat han mostrat ser els més eficients amb caràcter general. Aquests es poden fer a mida per a major comoditat.

La safata de metacrilat per a botigues a granel pot ser de vidre, no obstant això, el metacrilat presenta una resistència a caigudes, cops i desperfectes molt major. Es tracta d’un material que no es trenca amb facilitat, i molt menys generarà corts o suposar un risc en cas que es vegi danyat.

Malgrat la seva robustesa, és molt lleuger. Això significa que els exhibidors poden ser reubicats amb molta facilitat, perquè carregar amb ells no és un problema. Així mateix, presenten un aspecte transparent que permet la visibilitat de l’interior, encara que també es poden encarregar en el color que es vulgui.

Aquestes són les principals qualitats que s’observen en un exhibidor de safata elaborat amb metacrilat:

 

  • Resistència a cops o inclemències.
  • Roman en perfecte estat amb el pas del temps, no adquireix un color groguenc.
  • També proporciona resistència acústica i tèrmica.
  • Es manipula amb facilitat i pesa poc.
  • No l’afecten les inclemències externes.
  • Molt més lleuger que el vidre.
  • Permet la visibilitat a través de la seva estructura, perquè és incolor.

Amb totes aquestes qualitats, Quins usos se li pot donar a un exhibidor tipus safata portable o amb nanses?, per a quin tipus de productes i sectors té utilitat? La veritat és que, per les seves propietats, permet ser explotat de moltes formes diferents.

Et mostrem algunes de les aplicacions més comunes:

  • Per a guardar cafè a granel en bones condicions.
  • Vàlid per a tota mena d’infusions i tes.
  • Aliments com l’arròs es veuran resguardats en aquest producte.
  • Cereals i altres llavors que es venen al pes.
  • Espècies com l’orenga o el pebre.
  • Altres productes a granel que no són alimentaris, com els detergents.

 

Els exhibidors de metacrilat es poden presentar en diferents mides i dissenys, la qual cosa permet que cada producte tingui el seu emmagatzematge ideal i que aquest pugui conservar les seves propietats intactes. Per exemple, amb opcions que impedeixin que la humitat oxidi l’aliment del seu interior o integrant tapes amb diferents angles que faciliten la dosificació al client.

D’aquesta manera es pot crear un comerç de venda a granel en bones condicions, sense malgastar els productes i permetent que aquests siguin visibles. També s’ofereix un major protagonisme a la matèria primera enfront del seu recipient, alguna cosa que atorga netedat a l’espai i suma en l’aspecte estètic. Són proposades d’emmagatzematge modernes, minimalistes i que encaixen amb tots els estils decoratius.

Compra el teu exhibidor de safata amb nanses a Plastic Express

L’ideal és comprar un exhibidor de safata amb nanses que es faci a mida de les necessitats de cada comerç o de cada producte que estigui a la venda. D’aquesta manera, es garanteix que el seu emmagatzematge estarà en perfectes condicions i que l’article conservarà la seva integritat.

A Plastic Express tens l’oportunitat d’encarregar exhibidors i dispensadors a granel que s’ajustin a les necessitats del teu negoci. Amb un equip expert i la maquinària més innovadoraens hem convertit en referents de la venda i fabricació de solucions de metacrilat.

Això ens permet adaptar-nos a les directrius de cada client per a elaborar les peces més adequades per a ells. Si vols encarregar un d’aquests productes per al teu negoci, només has de contactar amb el nostre equip de Plactic Express oferint els detalls del que estàs buscant: dimensions, colors, materials… En poc temps rebràs una proposta amb un pressupost perquè puguis valorar-lo.