Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

Fabricant de Productes de Composite d’Alumini

Els panells de composite d’alumini s’han revelat en els últims anys com una de les solucions més demandades per al recobriment de superfícies. La seva fàcil instal·lació, el seu manteniment pràcticament nul i, sobretot, el seu preu econòmic, són alguns dels factors que expliquen el rotund èxit que ha recollit en el mercat nacional i internacional. A més, la varietat de models disponibles ho converteix en una opció d’allò més versàtil, apta per a combinar amb qualsevol estil i perfecta per a tota condició ambiental.

No obstant això, per a moltes persones el composite d’alumini continua sent un producte relativament desconegut. I quan s’entra en contacte amb ell per primera vegada, la gran quantitat de tipus, articles i serveis relacionats poden suposar una allau d’informació desordenada que desincentivi la compra, allunyant a centenars de potencials clients.

A Plastic Espress, empresa líder del sector del plàstic i derivats, som experts fabricants de panells de composite d’alumini Dibond que volem donar a conèixer al gran públic la nostra àmplia selecció de productes d’una manera amena i eficaç. Oferim un catàleg complet, assessorament professional i pressupostos a mida per a qualsevol classe de projecte.

Si li interessa saber més sobre el fascinant món del composite alumini i les seves infinites possibilitats, continuï llegint i li donem tots els detalls.

Tipus de Composite d’Alumini

L’alumini és un dels metalls no ferromagnètics més emprats en tota mena d’activitats industrials des de fa segles. Es tracta d’un material extremadament abundant, per la qual cosa resulta molt barat. És lleuger, mal·leable i el seu punt de fusió és de només 660 graus centígrads, la qual cosa facilita moltíssim la seva mal·leabilitat. A més, és un excel·lent conductor de calor i electricitat, motiu pel qual és un dels metalls més comunament emprats en obres d’aïllament.

Els panells composite d’alumini aprofiten totes aquestes característiques incorporant, a més, interessants opcions de personalització. És per aquest factor que el seu ús s’ha estès exponencialment en els últims temps, ja que permeten aportar una nota de distinció a edificis i altres construccions mitjançant una inversió mínima.

Encara que existeixen diversos tipus de composite d’alumini, com el STACBOND o el VITBOND, en Plastic Express fabriquem la modalitat Dibond. Es tracta d’una estructura tipus sandvitx que uneix dues capes d’alumini amb una planxa central, o ànima, de polietilè. Aquesta combinació, el gruix total de la qual és de 3 mil·límetres, ofereix una superfície completament plana que incrementa la resistència del conjunt enfront d’impactes i altres desperfectes.

Aquesta propietat és, probablement, una de les més apreciades pels clients, ja que permet emprar els panells de composite d’alumini Dibond com a element de protecció en exteriors. No sols prevenen contra els efectes adversos de la meteorologia, sinó que també dissipen les radiacions de l’espectre electromagnètic, per la qual cosa resulta una solució ideal per a interiors en els quals es treballa amb ordinadors i maquinària electrònica, entre altres casos.

També cal destacar el paper fonamental que juguen els panells de composite d’alumini Dibond com a aïllants tèrmics. El seu ús en façanes d’edificis contribueix a la creació de l’anomenat efecte xemeneia, que manté les temperatures interiors en un nivell constant gràcies a la ventilació que es produeix entre la paret i la capa de revestiment.

Un altre element crucial a l’hora de decantar-se pels panells de composite d’alumini Dibond ja l’apuntàvem anteriorment: la versatilitat. A causa de la seva pròpia naturalesa, aquesta mescla d’alumini i polietilè pot emmotllar-se a qualsevol forma que sigui precisa mitjançant diversos procediments de producció.

D’una banda, a Plastic Express comptem amb un sistema de Control Numèric per computadora, o mecanitzat CNC, mitjançant el qual és possible realitzar talls a mida d’una precisió extraordinària, obtenint en poc temps un gran nombre de peces amb formes personalitzades i d’idèntiques dimensions. A més, atès que no es tracta d’un procediment de tall amb làser, pot ser emprat sobre panells de composite alumini Dibond sense risc que es produeixin cremades o deformacions.

També oferim opció de doblegat i encolat industrial, així com impressió digital (UV, serigrafia, vinil de tall, etc.) sobre material plàstic de la màxima qualitat òptica.

Articles de Composite d’Alumini

Si bé els innombrables avantatges dels panells de composite d’alumini Dibond el converteixen en un element idoni per al recobriment d’exteriors, la veritat és que les seves potencials ocupacions van molt més allà.

Per a començar, molts estils d’interiorisme d’inspiració urbana han explotat les possibilitats del panell composite com a objecte decoratiu, ja que proporciona un aspecte modern i avantguardista a qualsevol estança, especialment si es juga amb diferents mètodes d’impressió.

També són un component extraordinari per a l’elaboració de rètols modulars, combinant colors i formes per a crear efectes sorprenents. En l’àmbit dels estands, els panells de composite d’alumini Dibond ofereixen un ampli marge de llibertat creativa per al disseny de propostes originals i atrevides.

Marquesines i calaixeres per a caixers automàtics, mòduls per a cobrir balcons i pilastres, així com elements de reforç en edificis en procés de rehabilitació, són altres articles de composite d’alumini que compten amb una àmplia demanda.

Serveis de Composite d’Alumini

Com dèiem al principi, no sempre resulta fàcil triar el millor panell de composite alumini d’entre la immensa varietat que ofereix el mercat actual. Des de Plastic Express volem donar alguns consells bàsics per a comprar amb les majors garanties.

Un aspecte que s’ha de tenir sempre en compte és el gruix de les capes d’alumini, més fins i tot que el del propi panell en si, ja que aquesta mesura serà la que determini la seva resistència. L’ideal seria que la xapa tingués uns 0,2 mil·límetres, ateses les dimensions estàndard.

La qualitat del panell també es pot comprovar doblegant-se a 90 graus i observant si es produeixen trencaments, arrugues en la superfície o si salta la pintura. Així mateix, si atreu un imant voldrà dir que conté massa acer, la qual cosa pot provocar problemes més endavant.

A Plastic Express posem al servei del client tot un equip multidisciplinari per a oferir assistència en la tasca de selecció, manipulació i transport de panells de composite d’alumini Dibond, amb pressupostos personalitzats tant per a particulars com per a professionals del sector.