Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

Plastic Express és una empresa fabricant de materials plàstics realitzats a mida. Som professionals en el desenvolupament de productes eficients per a qualsevol mena de necessitats. Ens adaptem al client i comptem amb la millor tecnologia mecanitzada, per a realitzar tot tipus de treballs segons les necessitats i adaptar-nos al més mínim detall.

Es realitzen tot tipus de solucions per a peces de metacrilat, policarbonat i altres plàstics industrials, tot dirigit a un ús funcional que respongui de manera efectiva. Per a això, des de Plastic Express fem treballs de tallatge, gravat, poliment, abrillantat, encolat i impressió digital.

Venda de productes de policarbonat

A Plastic Express podràs comprar productes realitzats en policarbonat en tipologies com, per exemple, el compacte i el cel·lular. Segons el format i material, es troba l’incolor, blanc opal, antireflex i l’opac.

Es destinen per a tota mena d’estructures, tant si són de construcció com d’arquitectura, com poden ser les marquesines de policarbonat o l’hivernacle de policarbonat, amb la capacitat de confeccionar articles per a professionals a mesura i eficients.

Policarbonato transparente

venda de productes abs a mida

Treballs de producció d’ABS, un termoplàstic resistent, rígid i durador, capaç de suportar impactes gràcies a la seva alta fermesa mecànica i química.

A més, és termoformable, ofereix excel·lents propietats per la seva pròpia naturalesa i manté una bona qualitat al pas del temps, sense oblidar que existeix una àmplia varietat de gammes de colors.

METACRILAT, PVC, COMPOSITE D'ALUMINI I MOLTS MÉS MATERIALS PER A la INDÚSTRIA

D’altra banda, fem treballs sobre el metacrilat transparent, opac, blanc gel, setinat, negre opac, fluorescent, mirall, etc. Per tal de crear-los, s’empra una maquinària d’última generació amb la qual obtenim un acabat precís i perfeccionat, amb la finalitat de tenir una producció al millor cost. D’aquí ve que es puguin treballar productes a mesura, com poden ser els separadors de metacrilat.

Un altre cas és el PVC escumejat en blanc o de color i rígid en blanc o gris. Al cap i a la fi, és un producte que s’utilitza habitualment en estructures, ampolles d’aigua, peces d’automòbil i ofereix propietats físiques molt bones que són realment resistents al pas del temps, als impactes i a l’ús diari. Sense cap dubte, es converteix en un component essencial si volem obtenir resistència química.

Des de Plastic Express també oferim treballs sobre composite d’alumini, el qual es caracteritza pel seu ús en el recobriment de superfícies, sent un material versàtil que es troba a un preu econòmic i adequat per a resistir davant de qualsevol mena de condició ambiental en el qual es trobi.

Necessites més informació o un pressupost?

Escriu-nos i et contestarem en menys de 24 hores