Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

Si vols afegir un estil modern i minimalista a la teva botiga o comerç, a Plastic Express disposem de diferents caixes de metacrilat per a satisfer les teves necessitats. El metacrilat és un material de gran qualitat òptica i a la nostra web disposes de diferents models transparents perquè puguis exposar i comercialitzar els teus productes sense cap problema.

Aquestes caixes que et mostrarem a continuació permeten veure amb detall tot el seu contingut interior igual que passa amb el vidre. Ara bé, el metacrilat és un material molt més lleuger i resistent, ajudant-te a protegir i organitzar qualsevol espai de manera efectiva.

Tipus de caixes de metacrilat

Si estàs buscant caixes de metacrilat a Barcelona, disposem d’una gran selecció d’alternatives excepcionals perquè puguis triar la més adequada per al teu negoci. Dóna un cop d’ull a la nostra col·lecció de caixes i urnes, i fes la teva comanda ara mateix a través de la nostra botiga en línia. Si tens algun dubte, també pots contactar amb el nostre equip professional, que t’assessorarà en el moment.

Sense més dilació, aquests són els tipus de caixes de metacrilat amb els quals comptem actualment:

  • Caixes de metacrilat incolor rodones. Aquesta caixa de metacrilat està composta per una placa en forma de cercle i un tub, tots dos elements de metacrilat. La tapa, a més, està formada per una altra placa amb la mateixa forma, així com un reduït tirador en forma de cilindre per a aixecar-la.
  • Caixes de metacrilat quadrades. En aquest cas es componen d’una placa de forma quadrada, fabricada en metacrilat, així com quatre plaques més que conformen la caixa. La tapa, per part seva, està dotada d’una altra placa de metacrilat amb la mateixa forma i un tirador cilíndric que serveix per a aixecar-la fàcilment.
  • Caixa plumier de metacrilat. Es compon d’una placa de metacrilat en forma de rectangle, així com altres quatre plaques més que formen la caixa. A més, compta amb una tapa lliscant en la part superior que s’obre i es tanca a través d’una ranura.
  • Caixa d’exposició de metacrilat. La caixa de metacrilat expositora ve en forma de rectangle i compta amb una placa de metacrilat i altres quatre plaques més que formen la caixa. També inclou una tapa en color negre situada en la part inferior que tendeix a encaixar-se amb la caixa superior incolora.
  • Caixa amb tapa i frontisses de metacrilat. Està dotada d’una placa de metacrilat quadrada i quatre plaques més que formen la caixa. Així mateix, inclou una tapa en la part superior que és abatible, gràcies a les frontisses afegides del mateix material.

Avantatges de les urnes de metacrilat

Les caixes i urnes de metacrilat ofereixen múltiples avantatges en comparació amb aquelles fetes de vidre o cristall. Com ja avançàvem, és un material molt més resistent, malgrat oferir una elevada transparència, entorn al 93%. A més, és 20 vegades més lleuger que el vidre, per la qual cosa el transport i la manipulació resulten més senzills.

Les urnes de metacrilat que fabriquem compten amb tots aquests avantatges i hem prestat especial atenció a tots els detalls per a fer-les més funcionals i duradores. Les nostres urnes són molt resistents i destaquen per oferir major estabilitat davant cops o a l’hora de moure-les d’un lloc a un altre.

El metacrilat ofereix una transparència gairebé completa i el pas del temps no acaba amb el seu color, esgrogueint-lo. El resultat obtingut són urnes professionals de gran acabat, amb cares i cants ben polits per a obtenir la màxima lluentor.

Tenim urnes de totes les formes i grandàries. De fet, a la nostra botiga en línia podràs trobar des d’una caixa de metacrilat per a sabates, per a exposar un producte estrella fins a urnes petites o de gran format per a organitzar els teus utensilis d’oficina o ser utilitzades com a part dels teus treballs d’interiorisme.

Compra les teves caixes de metacrilat al millor preu a Plastic Express

Sigui quina sigui la teva necessitat, en Plastic Express complirem les teves expectatives. Fabriquem caixes de metacrilat a mesura de qualsevol tipologia i forma, i fins i tot podràs afegir fins a 6 cares i un major gruix perquè el disseny resulti més atractiu a la vista.

Les bases poden anar en metacrilat incolor o negre segons els teus gustos i preferències. Elaborem urnes quadrades i rectangulars, encara que hi ha la possibilitat de fabricar-les en d’altres formes per a guanyar en grandària i resistència.

De la mateixa manera, podem crear urnes de grans dimensions sobre la base del que cerques i afegir suports extra per a evitar que s’enfonsin al centre. Fins i tot també és possible adaptar les nostres urnes de metacrilat a bases ja fabricades de fusta o qualsevol altre material.

Explica’ns el que necessites i estarem encantats d’atendre’t. Si vols una caixa de metacrilat a mida, envia’ns un email o sol·licita un pressupost a través de la nostra web i en breu ens posarem en contacte amb tu. A més, recorda que també disposem de caixes de colors sòlids i que comptem amb descomptes especials per als professionals de la indústria.