Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

A Plastic Express fabriquem i venem articles de plàstic i metacrilat, i tenim una gran experiència en aquest sector. Amb la nostra maquinària equipada amb la última tecnologia, podem realitzar acabats de forma molt precisa tan en petites produccions com en grans sèries. El fet que siguem fabricants dels productes que venem, fa que poguem adaptar-nos a qualsevol petició i que el preu final sigui molt millor pel client, exigint-nos sempre la màxima qualitat i gust pel detall. 

Amb els anys, aquest saber fer ens ha donat l’aval de grans firmes a nivell mundial, convertint-nos en referents internacionals dins del sector. Volem posar a la vostra disposició tota la nostra experiència, tecnologia i coneixement, per facilitar-te la compra del dispensador de productes a granel que estàs buscant.

Dispensadors per a products a granel

Les caixes i exhibidors de metacrilat resulten idònies per emmagatzemar, ordenar i exposar tot tipus de productes sense empaquetar i a granel. A Plastic Express us oferim tot una gamma d’exhibidors i dispensadors de metacrilat de primera qualitat i tecnologia innovadora per cobrir totes les vostres necessitats. Fabriquem dispensadors de venda a granel de metacrilat a mida, adaptant-nos a l’espai que tinguis. Si et preguntes on comprar dispensadors de productes a granel, aquí tens la teva resposta. A Plastic Express creem un producte per a cada necessitat.

Per què escollir el metacrilat per a l’equipament comercial de dispensadors i exhibidors?

A diferència dels dispensadors a granel de vidre, el metacrilat ofereix una resistència als cops molt més elevada. De fet, totes les seves característiques el fan perfecte com a exhibidor i dispensador de productes a granel. El nostre metacrilat és incolor i d’una alta nitidesa òptica, cosa que el converteix en un objecte perfecte perquè els aliments es puguin observar sense interferències i en tota la seva esplendor. A diferència d’altres materials, el metacrilat no es torna groc i té una gran resistència al pas del temps. Tot això sense deixar de banda el fet que és un material tan resistent com lleuger, molt fàcil de transportar, aixecar i col·locar.

 • Qualitat òptica excel·lent
 • Gran resistència a les condicions exteriors
 • Gran resistència als cops
 • Resistència tèrmica i acústica.
 • Resistència excel·lent al pas del temps
 • Fàcil manipulació
 • Molt més lleuger que el vidre
 • No desprèn gasos tòxics en cas de cremar

Està clar que cada producte té les seves necessitats. No necessiten el mateix expositor uns fruits secs que unes llaminadures, no té les mateixes necessitats el gra de cafè sencer que un de mòlt. És per això que des de Plastic Express us oferim la solució ideal a cada producte amb els nostres exhibidors de metacrilat i els nostres dispensadors de metacrilat.

Expositors i exhibidors de metacrilat

Es tracta de caixes d’exhibició de metacrilat per a productes sense empaquetar. Aquestes caixes de metacrilat a mida resulten ideals per poder emmagatzemar i ordenar els productes que venguis a granel. A més, com que les fem a mida, ens podem adaptar a les teves necessitats i a l’espai que tinguis disponible.

Totes elles estan fabricades en metacrilat incolor amb una nitidesa òptica molt elevada, cosa que permet observar els productes de forma clara i sense interferències. Posem a la vostra disposició diferents models i formes: amb tapes abatibles, quadrades, angulades per facilitar l’exposició sense reflexos… Totes les facilitats perquè el vostre expositor de metacrilat encaixi amb el producte que voleu vendre. A més, aquests exhibidors de metacrilat per a productes a granel es poden fabricar a mida i amb la quantitat de mòduls i longitud que calgui.

Dispensadors a granel per gravetat

Els dispensadors de metacrilat tenen les característiques òptimes per emmagatzemar, exposar i dosificar els productes a granel de manera totalment higiènica. Aquest material és un dels pocs que està homologat per poder utilitzar-se en productes d’alimentació com cereals, grans, fruita, llaminadures o fruits secs. Però a Plastic Express hem anat un pas més enllà, i amb la nostra tecnologia patentada aconseguim el millor producte per a cada tipus d’aliment. Els productes secs i els productes més enganxosos tenen característiques molt diferents, per això hem dissenyat dispensadors a granel específics per aconseguir un resultat perfecte segons allò que vulguis introduir-hi.

A més, la seva resistència a tot tipus d’impactes i agressions exteriors fan que sigui una opció molt intel·ligent si has d’exposar els productes al públic. Protegirà els aliments -tant de l’exterior com del sol-, resistirà a cops i esgarrapades -mantenint una bona imatge del producte- i es neteja de manera senzilla amb la simple passada d’un drap humit.

Els nostres dispensadors de metacrilat per a venda a granel tenen diferents capacitats i mides, amb les quals ens podem adaptar a tot tipus d’aliments i clients:

 • Dispensadors de fruits secs a granel
 • Dispensadors de cereals a granel
 • Dispensadors de llegums a granel
 • Dispensadors a granel per a supermercat
 • Dispensadors d’espècies a granel
 • Dispensadors de cafè a granel

Dispensadors per a aliments a granel: seguretat garantida

Todos aquellos productos que van a estar en contacto con los alimentos deben pasar unos procesos de seguridad muy estrictos. El metacrilato, al tratarse de un elemento totalmente inocuo y seguro, es uno de los pocos materiales con los cuales está legalmente permitido fabricar objetos que pueden estar en contacto o contener alimentos. 

La superficie del metacrilato es impermeable e higiénica, al no tener poros es imposible que se acumulen hongos y bacterias, y su limpieza resulta muy sencilla. Tanto es así que los dispensadores de metacrilato pueden contener alimentos de forma indefinida sin traspasar sabores ni olores con temperaturas de hasta 40ºC.

Todos nuestros dispensadores y expositores de metacrilato están libres de BPA y cumplen con todas las regulaciones de materiales de contacto con alimentos controladas por la UE y la FDA.

Tots aquells productes que han d’estar en contacte amb els aliments han de passar uns processos de seguretat molt estrictes. El metacrilat, com que és un element totalment innocu i segur, és un dels pocs materials amb els quals està legalment permès fabricar objectes que poden estar en contacte o contenir aliments.

La superfície del metacrilat és impermeable i higiènica, al no ser porosa és impossible que s’hi acumulin fongs i bacteris, i la seva neteja és molt senzilla. Tant és així que els dispensadors de metacrilat poden contenir aliments de manera indefinida sense contaminar gustos ni olors amb temperatures de fins a 40ºC.

Tots els nostres dispensadors i expositors de metacrilat estan lliures de BPA i compleixen totes les regulacions de materials de contacte amb aliments controlades per la UE i la FDA.