Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

Fabricant de productes de polipropilè

Els plàstics són materials molt útils en diversos sectors gràcies a les seves qualitats, la seva resistència i la seva practicitat. Plastic Express és el teu fabricant de productes de polipropilè, el polímer termoplàstic que s’utilitza en una àmplia varietat d’aplicacions i que també et podrem facilitar en plaques tallades a mida.

Els usos del polipropilè

Aquest tipus de plàstic és realment versàtil i resistent, per tant, els usos del polipropilè són molt variats. Aquests són alguns dels més freqüents:

 

 • Gots de plàstic
 • Materials de construcció
 • Roba i electrodomèstics
 • Llevataps
 • Bosses
 • Subministraments per a hospitals
 • Peces i components per a vehicles
 • Joguines per a nens
 • Làmines com el film
 • Components elèctrics i electrònics
 • Envasos i embalatges d’aliments, productes de cosmètica i medicaments
 • Materials industrials
 • Tèxtils i cordes

 

Té tantes aplicacions perquè ofereix una àmplia capacitat d’adaptar-se als additius durant la seva fabricació. Aquesta qualitat permet afegir additius que ajudin, per exemple, a evitar l’acumulació la brutícia, o perquè s’adhereixi millor la tinta d’impressió.

 

El polipropilè és un termoplàstic i aquest tipus de material es pot modelar molt fàcilment aplicant calor a la matèria per a obtenir la forma que es desitja, així es fabriquen multitud d’articles diferents amb poc esforç. Es pot utilitzar com un plàstic o com una fibra. Aquest factor és molt important, ja que permet elaborar una gran varietat de productes diferents.

 

Les propietats que fan del polipropilè un material versàtil

 

Cada plàstic té la seva pròpia estructura molecular, la qual li aporta les característiques que el defineixen. El polipropilè posseeix una sèrie de propietats semblants a les del polietilè (PE), amb la diferència que el seu punt d’estovament és més alt. Algunes de les característiques que el fan tan versàtil són les següents:

 

 • Té una alta resistència química als dissolvents.
 • Molt fàcil de modelar, especialment mitjançant la calor.
 • És un polímer de baix cost respecte als seus beneficis.
 • Presenta estabilitat tèrmica.
 • Senzill d’acolorir.
 • Material resistent a l’aigua, així que evita el traspàs d’humitat i d’aigua.
 • Alta resistència a flexió o fatiga, no es fractura fàcilment.
 • Bona resistència a temperatures superiors a 15 °C.

 

Els avantatges d’utilitzar polipropilè

Decantar-se per aquest material per a la fabricació de diversos productes té determinats avantatges que el converteixen en un dels favorits en molts sectors. En primer lloc, destaca la seva gran resistència mecànica, tant a l’impacte com a la fatiga. A més presenta un elevat punt de fusió (al voltant de 160 °C) que ho fa adequat per a treballar-lo a alta temperatura sense assumir tants riscos.

 

Presenta una important resistència química, tant a substàncies àcides com alcalines, així que es pot utilitzar en entorns hostils que estiguin en contacte amb aquesta mena de materials.

 

Resulta compatible amb la majoria de tècniques de processament i això li dóna usos molt diversos, per tant, molts escolleixen el polipropilè per a fer grans comandes i usar-lo en articles diversos. Com que és un dels plàstics amb menor densitat ofereix lleugeresa, per a elaborar productes d’ús domèstic o que es puguin moure amb molta facilitat.

 

On puc comprar polipropilè? La solució de Plastic Express

A Plastic Express som experts en la fabricació polipropilè, policarbonat i altres plàstics. A més, comercialitzem polipropilè a mida per a diferents usos. La nostra especialitat és l’elaboració d’articles amb diferents plàstics i comptem amb professionals molt qualificats per a la seva manipulació. A més, distribuïm el polipropilè alveolar, una planxa de polímer termoplàstic que es presenta en gran varietat de colors i que resulta tremendament útil per a la creació de diferents articles.

 

Disposem de maquinària d’última generació destinada a treballar aquest material per a realitzar acabats  òptims tant en grans com en petites sèries de producció al millor cost per a la teva empresa. Les principals signatures internacionals avalen la professionalitat del nostre equip i protocols amb la seva confiança, ens permeten ser un referent internacional en aquest àmbit.

 

Sol·licita polipropilè a mida a Plastic Express

A Plastic Express podràs adquirir polipropilè en diferents formats fins i tot des de la botiga en línia o sol·licitar la teva comanda a mesura. Et brindem assessoria en els teus projectes, a més comptem amb un equip professional i multidisciplinari per a ajudar-te a seleccionar el material i la manipulació necessària per a executar les teves idees realitzant una comanda a mesura segons les teves necessitats.

 

Per a poder oferir-te un pressupost d’aquest material o un altre material dels quals comercialitzem, envia’ns un correu a l’email [email protected] amb tota la informació que ens puguis proporcionar sobre el teu projecte, per a assessorar-te amb el major rigor possible.

 

En cas de no trobar les mesures que necessites en l’e-commerce, sol·licita un pressupost a mesura o escriu-nos a través de l’esmentat correu electrònic, en l’assumpte indica el material com, per exemple, polipropilè a mesura. Recorda que si ets un professional de la indústria pots obtenir descomptes especials accedint al formulari de pressupostos per a professionals que proporcionem.