Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

Els productes plàstics destinats a embarcacions i recursos marins, han de ser eficaços enfront de la força de l’aigua, les inclemències del temps i altres factors adversos que es poden presentar durant la navegació. Per això, en Plastic Express t’oferim els millors articles de plàstic per a professionals, amb recursos de metacrilat i policarbonat per a obtenir la màxima eficiència i un resultat satisfactori.

Els materials comercialitzats es caracteritzen per l’eficiència en la seva imatge, ajust i rendiment, a través del tall i gravat làser, mecanitzat CNC, poliment i abrillantat, encolat i impressió digital. Tots els recursos necessaris per a obtenir la millor qualitat en productes plàstics de qualitat.

Totes les peces de plàstic per a vaixells

A Plastic Express treballem tot tipus de peces de plàstic per a vaixells. Un mètode ideal per a renovar la vidreria de l’embarcació. Però, quins són els diferents productes que oferim?

 

De policarbonat es pot trobar una àmplia selecció de recursos: escotilles, finestres submarines, parabrises, taules i superfícies, portaplatos i portacopas o portavasos, sense oblidar les escotilles de plàstic a mida, tot realitzat a mesura perquè s’ajustin a la superfície on seran situats.

 

D’altra banda, també fem treballs a mesura de baranes, tenint en compte en tot moment les dimensions del vaixell, quins seran les funcions i de quina manera es presenta la utilitat d’aquest. Al seu torn, es poden fer treballs d’adaptació i curvatura dels elements que constitueixen el vaixell, tant si són finestres corbes com també les finestres submarines.

 

A més, cal assenyalar l’aplicació d’aquests productes per a obtenir la màxima eficiència en aquells elements que requereixen més cura, com ara els protectors del quadre de comandaments i les pròpies finestres del vaixell. D’aquesta manera, el plàstic en les embarcacions adquireix un protagonisme sense igual gràcies al bon rendiment que ofereix i al servei professional que ofereix.

Metacrilat per a vaixells a mida: el teu projecte personalitzat

El metacrilat es converteix en un producte resistent i durador que, indubtablement, compleix una missió important en els vaixells. Contribueix positivament allà on se situï i ofereix eficiència, durabilitat i resistència.

En Plastic Express posem a la disposició de l’usuari una àmplia gamma de productes per a aconseguir el millor rendiment, des dels parabrises de metacrilat fins a altres recursos d’ocupació quotidiana en les embarcacions. A l’hora de sortir a navegar, interessa tenir un vaixell amb les millors garanties i que ofereixi el millor rendiment.

A grans trets, es pot considerar el metacrilat un material fonamental per a diferents parts del vaixell, d’aquí ve que es treballi l’anomenat metacrilat termoformat i també el corbat. En aquest sentit, el metacrilat per a vaixell resulta determinant en la seva aplicació, sense oblidar que a Plastic Express es poden fer talls i ajustos precisos segons les necessitats del client.

 

Els productes de metacrilat per a vaixells es poden trobar en format transparent que permet el pas de llum per a afavorir la il·luminació interior o, per contra, en colors setinats que es converteixen en una bona aposta decorativa amb la finalitat d’embellir la imatge del vaixell, a més de ser una bona solució per a introduir també llum cap a l’interior.

Demana pressupost per als teus plàstics per a embarcacions en Plastic Express

Des de Plastic Express treballem en projectes de petita i gran envergadura. Per a això, realitzem una anàlisi i assessorament de les possibles solucions que es poden aplicar i, d’altra banda, es treballa amb la màxima eficiència perquè, de manera pràctica i directa, es rebi un producte ajustat a les necessitats de l’usuari. Els preus són els millors del mercat, garantint que el treball serà efectiu i els materials són els adequats per a aconseguir la qualitat demandada.

En realitat, els professionals que trobaràs en Plastic Express brindem l’oportunitat de rebre consells oportuns gràcies als coneixements i experiència d’una empresa que, sense cap dubte, destaca en el sector dels plàstics per a vaixells. La manipulació i execució dels productes és l’especialitat, amb diferents idees que es convertiran en la solució desitjada.

Per a trobar el producte que s’ajusti al teu vaixell, demana pressupost a Plastic Express. Amb total confiança i de manera explícita, el contacte és pròxim perquè existeixi una sintonia entre el client i els professionals del plàstic. Una de les premisses de l’empresa és que el client tingui la llibertat d’opinar i decidir, però sempre sota la supervisió dels especialistes de Plastic Express que orientaran respecte als articles per a professionals.

 

Per tant, a Plastic Express tens l’oportunitat de complir els projectes. Comptem amb un equip professional i multidisciplinari per a ajudar-te a seleccionar el material adequat amb el qual executar les teves idees. Totes les solucions estan preparades perquè puguis obtenir un resultat perfectament condicionat a l’embarcació, amb garantia de qualitat i el millor rendiment.

Necessites més informació o un pressupost?

Escriu-nos i et contestarem en menys de 24 hores