Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

Creació de trofeus personalitzats de metacrilat

Optar per la creació de trofeus personalitzats de metacrilat és una aposta segura per a premiar l’esforç dels amants de l’esport. Per això, a Plastic Express volem oferir no tan sols la possibilitat de realitzar una peça amb la qual coronar qualsevol vitrina o expositor, sinò que busquem fer un pas més enllà perquè el moment de la celebració es quedi gravat en els nostres articles de plàstic.

Amb un acabat de primera i un gran catàleg de possibilitats, oferim als nostres clients preus competitius amb els materials de la millor qualitat i un acabat professional. A més, oferim pressupostos a mida tant a particulars com a empreses. Tot quan sigui a les nostres mans per a confeccionar segons els gustos i necessitats del client un article personalitzat únic en la seva classe.

Per què triar trofeus personalitzats de metacrilat

A continuació, volem detallar tots els beneficis d’utilitzar els nostres materials i tecnologies per a oferir resultats de qualitat a un preu competitiu.

Metacrilat

Per a la creació de trofeus personalitzats de metacrilat utilitzem materials de màxima qualitat. En aquest cas, ens centrem en l’ús del metacrilat, un material l’acabat del qual s’assembla al vidre, però molt més lleuger i resistent.

Aquest material, que podem trobar tant amb una coloració cridanera i nítida com directament incolor, ofereix la possibilitat de treballar-se fins i tot amb gruixos grans, la qual cosa ho fa perfecte per a generar blocs i tacs amb un gruix d’entre els 3 mm i els 100 mm.

Elaborats en metacrilat de colada, molt més emmotllable i fàcil de tallar, permet personalitzar encara més cada peça. A més, aquest tipus de metacrilat ofereix un acabat més net i brillant.

 

Impressió digital

Una vegada s’ha seleccionat el tipus de metacrilat a utilitzar, els nostres professionals imprimiran sobre la superfície de la peça, mitjançant l’ús d’una impressora digital, qualsevol disseny o motiu que desitgi el client. Gràcies a aquesta eina, som capaces d’oferir al 100% un trofeu completament personalitzat.

Des d’aquell que porti com a centre el logo o la imatge de la marca o competició, fins a detalls propis de la modalitat esportiva de la competició. Dissenyem les tres posicions del podi, 1r, 2n i 3r, així com altres subcategories que el client consideri necessari.

 

Gravat i tall làser

Per a rematar el disseny del trofeu personalitzat, ens encarreguem d’afegir qualsevol tipus de gravat o tall per a acabar de polir la peça amb fins a l’últim detall exigit pels nostres clients. La nostra intenció és que cadascuna de les peces que creem tinguin el seu propi segell d’identitat.

Trofeos de metacrilato a medida

Les millors idees per a un trofeu personalitzat

Els trofeus personalitzats obren un món de possibilitats on l’única limitació és bàsicament la creativitat del dissenyador.

Des de les clàssiques plaques commemoratives, a les quals es poden afegir dades, cites, dates o fins i tot fotografies del premiat, als trofeus temàtics més moderns amb formes i dissenys relacionats amb l’activitat a celebrar, passant per les també infal·libles copes, que compensen la seva falta d’innovació amb un significat i un valor inconfusibles.

Tot això sense deixar de costat la possibilitat d’afegir petits logotips d’empresa o qualsevol altre detall que serveixi com a element promocional. Els trofeus de metacrilat són una oportunitat perfecta per a posar el fermall d’or a un esdeveniment, data o competició memorable amb un detall que tots els participants recordaran durant molt de temps. Es tracta de donar a la celebració un detall final a l’alçada.

Compra els teus trofeus personalitzats a Plastic Express

No és necessari tenir coneixements previs o una idea clara, perquè l’equip de professionals de Plastic Express aconsegueixi els resultats esperats.

És més, oferim una assessoria completa a tots els nostres clients: des de la mena de material, quins són els nostres mètodes de creació o quines són les tendències actuals, així com els màxims estàndards de qualitat per a la creació de trofeus personalitzats de metacrilat. Convertim les idees dels nostres clients en una cosa tangible amb el que marcar la diferència.

A més, volem recordar als nostres clients que és possible accedir a descomptes especials per a professionals de la indústria.

Des de la nostra seu a Barcelona, treballem per a tota Europa oferint la màxima atenció al client. Tan sols és necessari emplenar el formulari que trobaràs en la nostra web o, senzillament, enviar-nos un correu a [email protected] on es detalli:

  • Nom i cognoms o Empresa.
  • DNI o CIF.
  • Telèfon i mail.
  • Adreça postal.
  • Tipus de producte.

Descripció detallada del treball a realitzar.

Responem en un període de 48 hores màxim on, a més d’un informe detallat s’ofereix el pressupost a mesura segons les necessitats del client.

Evidentment, les portes de la nostra seu física estan obertes. Aquesta és la nostra adreça: C /.Zamora, 89, Barcelona. Obrim de dilluns a dijous des de les 9 del matí fins a les 6 de la tarda, en horari ininterromput, i els divendres fins a les 2 de la tarda.

Necessites més informació o un pressupost?

Escriu-nos i et contestarem en menys de 24 hores