Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

Les mampares metacrilat estableixen una barrera física entre els empleats i els clients, augmentant d’aquesta manera la higiene en tot tipus de negocis. Aquest tipus d’utensilis protectors presenten un gran índex de transparència, d’aquí ve que puguin ser utilitzats en oficines, negocis o despatxos sense que resulti molest. De fet, s’integraran fàcilment amb la resta del mobiliari.

La mampara de metacrilat de protecció és de gran ajuda per a augmentar la seguretat, a més de tenir en compte altres mesures com són: l’ús de màscares, proporcionar gel desinfectant, neteja de terres i superfícies, així com una ventilació adequada per a renovar l’aire.

 

Mampares de taula per a oficines

Les mampares de taula per a oficines són fonamentals per a protegir-se del Covid 19, així com d’altres virus en crear una barrera que impedeix que les gotes de saliva arribin d’unes persones a unes altres, evitant amb això el perill de contagi.

Aquestes barreres de protecció efectives es poden demanar a través de la nostra botiga en línia de manera senzilla i ràpida. Abans de fer-ho has de saber que el metacrilat és molt resistent i que permet la visió en tots dos costats.

El muntatge és realment senzill, igual que el seu manteniment. De fet,n’hi haurà prou amb netejar-lo amb alcohol o gel hidroalcohòlic. Assegura’t de fer-ho tant bon punt l’hagis instal·lat i amb una certa regularitat per a aportar la major seguretat.

A Plastic Express som experts en proporcionar aquest tipus d’elements, avui dia imprescindibles en oficines. Sabem adaptar-nos perfectament a les necessitats de cada client i disposem d’un equip professional que sabrà assessorar-te de la millor manera possible.

 

Mampares anticontagi dempeus per a botigues i perruqueries

Les mampares protectores de metacrilat de peu han estat dissenyades per a respondre a les necessitats actuals per combatre la pandèmia de Covid 19. Molts comerços, perruqueries i negocis dedicats a la restauració han necessitat l’ús de mampares separadores per a poder continuar amb la seva activitat.

Per aquest motiu, a Plastic Express hem volgut adaptar-nos perfectament al context actual, oferint-te precisament el que necessites. L’existència d’aquestes mampares separadores et beneficiarà perquè els teus clients se sentin còmodes i fora de perill. Amb aquests elements no se sentiran tan exposats al contagi i el teu negoci transmetrà seguretat, la qual cosa condueix a l’èxit.

Aquest tipus de mampara anticontagi és apta per a tots aquells negocis, els clients dels quals necessitin romandre durant un temps al local, fins i tot permet la possibilitat de baixar-se la mascareta en algun moment puntual.

Són perfectes per a col·locar entre les cadires de la perruqueria. D’aquesta manera separem als clients i al personal de la resta, una cosa fonamental perquè en alguns moments permet no portar la mascareta. En el cas de les botigues o qualsevol comerç que es preï, com una farmàcia, ens trobem en la mateixa situació. Així, tant els empleats com els clients estaran protegits, evitant el risc d’un contagi múltiple.

 

Mampares de metacrilat per al sector industrial

El sector industrial precisa diferents elements de protecció per a evitar contagis entre els seus treballadors. En aquest sector existeixen diversos espais comuns, des de les típiques cadenes de muntatge fins a les àrees de manipulació de comandes, passant per les oficines o els espais de descans.

A Plastic Express sabem com d’important que és protegir les persones i per a fer-ho possible disposem de diferents models de mampares protectores, que permeten dividir cada lloc de treball, sala o espai. El millor de tot és que crearan una barrera física entre els empleats sense que suposi un obstacle visual.

Des que va començar la pandèmia, hem seguit molt de prop les recomanacions de les autoritats sanitàries i aquesta és una de les maneres més efectives per a superar la propagació i el contagi del virus. Mantenir la distància física de seguretat i prendre mesures de prevenció és el que menys podem fer per a reprendre l’activitat, tractant de normalitzar la situació.

Les mampares de protecció són l’aliat perfecte per a prevenir i frenar el contagi. En evitar la propagació del virus, no sols estaràs protegint els teus empleats i clients, sinó que estaràs vetllant per tota la societat.

 

Compra les teves mampares anticontagi de metacrilat o policarbonat en Plastic Express

L’OMS i diferents entitats governamentals aconsellen evitar el contacte entre les persones per a evitar la propagació del virus. Doncs bé, comptar amb l’ajuda d’una simple mampara de metacrilat per a taulells és una de les mesures més eficaces que han d’instal·lar-se en oficines, botigues i perruqueries, llocs on solem relacionar-nos.

Aquest virus passarà i nosaltres volem facilitar-te el tràfec amb elements que realment funcionen. Oferim materials de qualitat adequats per a crear mampares anticontagi adaptades a cada necessitat.

Tant el metacrilat com el policarbonat són superfícies idònies per a evitar el contagi. La seva lleugeresa, resistència i flexibilitat resulta essencial per a crear diferents opcions del tot accessibles. Comptem amb una àmplia oferta de mampares de protecció. Truca’ns i t’informarem sobre aquest tema amb detall!