Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

Fabricant de Productes de Policarbonat Compacte

 

La introducció del policarbonat a sectors com la construcció i l’arquitectura, així com l’impacte que aquest tipus de material ha tingut en els últims anys en el disseny, tant en comerços com en les nostres llars, ha obert un nou món de possibilitats a l’hora de confeccionar diferents elements útils per a tota mena d’objectius.

A Plastic Express creiem en els avantatges de la utilització d’aquest material per la seva versatilitat per a la construcció de tota mena d’estructures i materials. De la mateixa manera, també oferim als nostres futurs clients la possibilitat d’obtenir, de manera ràpida i fiable, els pressupostos per a professionals que es necessiten a l’hora d’iniciar el seu projecte i, en cas que no trobin exactament allò que necessiten, poder realitzar un pressupost a mesura.

La nostra intenció és la de facilitar-li tota la informació que necessites abans de decidir-te per utilitzar el policarbonat com a material per a millorar el teu negoci o la teva llar.

 

Tipus de policarbonat

 

Utilitzant el policarbonat tenim la possibilitat de fabricar des d’un hivernacle de policarbonat a una pèrgola de policarbonat i fins a una finestra de policarbonat feta a mida per les mans dels nostres professionals.

A més, dins del nostre ampli catàleg de serveis, volem destacar la possibilitat de confeccionar una mampara de peu de policarbonat per a oferir als llocs de treball una major protecció enfront de la pandèmia provocada per la COVID-19. Són moltes les empreses que han decidit posar-se en contacte amb nosaltres per a la creació d’aquesta mena de mampares per a la seguretat i comoditat dels seus empleats.

I és que el policarbonat és un material sintètic que, gràcies a la seva composició, resulta molt més flexible, resistent i segur que altres materials i ofereix multitud de possibilitats a l’hora de treballar-lo. De fet, en els últims anys ha cobrat una certa importància sobre materials com l’acer inoxidable o el vidre, convertint-se en un dels materials més populars del mercat actual.

A la nostra web trobaràs un apartat específic amb tots els materials que utilitzem. Entre ells, volem destacar el policarbonat compacte i el policarbonat cel·lular. En tots dos casos es divideixen, al seu torn, en diversos tipus que et presentem a continuació.

 

Policarbonat compacte

Dins del policarbonat compacte, a Plastic Express trobaràs policarbonat incolor, policarbonat blanc opal, policarbonat antireflex i policarbonat compacte opac.

  • El policarbonat incolor és en realitat un policarbonat transparent. Es tracta d’un termoplàstic caracteritzat per una gran resistència mecànica al mateix temps que una marcada lleugeresa, que unides a la seva transparència ho fan un material ideal per a elaborar tant mampares i pèrgoles com a elements de seguretat com a viseres, envidraments antibales i finestres reforçades en vehicles, entre molts altres usos industrials i de construcció. Està disponible en colors, resulta un material de seguretat enfront del foc, és termoformable i també pot ser doblegat en fred i està disponible amb superfícies antireflexos i gravades. A Plastic Express ho treballem amb Mecanitzat per CNC, amb poliment i abrillantat, amb doblegat, encolat i amb impressió.
  • El policarbonat blanc opal també és un policarbonat de bona transparència, i ofereix una gran resistència tant a impactes com a temperatures elevades. Les seves característiques són semblants a les del policarbonat incolor, encara que està optimitzat per a les seves aplicacions en exterior. S’utilitza també en tota mena d’elements de seguretat, en mobiliari urbà, en elements d’il·luminació donada la seva gran transmissió de llum i en elements de construcció d’exterior com a claraboies i façanes.
  • El policarbonat antireflex comparteix també les característiques de resistència mecànica, tèrmica i lleugeresa dels policarbonats compactes, amb l’addició que se li ha donat un tractament antireflex que elimina l’aparició de reflexos quan la llum hi passa a través. Això pot ser especialment important en determinades finestres o proteccions de maquinària o vehicles, en què es vol evitar la possibilitat d’un reflex que provoqui un accident.
  • El policarbonat compacte opac s’utilitza sobretot com a aïllant tèrmic i de seguretat, perquè és autoextinguible. A més, la facilitat que donen les seves planxes per a modelar, encolar i soldar ho fan habitualment un element de decoració molt utilitzat, amb la possibilitat d’utilitzar colors llisos o realitzar impressions de qualsevol tipus sobre la seva superfície.
  • El policarbonat cel·lular, finalment, consisteix en una làmina de policarbonat particularment lleugera gràcies a la seva estructura interior buida. També ofereix una bona resistència a impactes i un gran pas de llum, però resulta especialment adequada per a proteccions UV pel fet que és possible instal·lar-les amb curvatura i en estructures que no necessiten tenir la capacitat d’aguantar grans pesos. És un excel·lent aïllant tèrmic i acústic, particularment requerit en mampares, pèrgoles, hivernacles i tot tipus de cobertes translúcides.

 

Productes de Policarbonat

La gran versatilitat que proporcionen les propietats tant mecàniques com físiques del policarbonat, dóna lloc a un gran nombre de possibles usos de les planxes de policarbonat en àmbits tan diferents com la construcció, la indústria, la llar i l’aparadorisme.

Trobem així des d’un tancament policarbonat per a un hivernacle de jardí a un envidrament de finestres, mampares o una teulada en edificis de tota mena. Magatzems, terrasses i piscines tampoc són una excepció, i atès que es tracta d’un material no tòxic, també s’usa sovint en components i carcasses de tota mena d’objectes d’ús quotidià i dispositius intel·ligents com a telèfons, ordinadors o ulleres.

En disseny les plaques s’usen en retolació i anuncis lluminosos, i en la decoració d’oficines i mobiliari urbà modern.

Finalment, en la llar és comuna el seu ús per la seva major seguretat a l’ésser un material autoextinguible, i les seves propietats aïllants proporcionen un important estalvi energètic.

Serveis i manufactura de Policarbonat

A més d’elaborar les nostres pròpies planxes i articles de policarbonat, també oferim serveis com el tall làser de policarbonat, gravat, mecanitzat per CNC, poliment i abrillantat, impressió digital, doblegat i encolat.

Si vols tallar policarbonat o qualsevol dels nostres altres serveis de policarbonat pots contactar amb nosaltres per a sol·licitar pressupostos a mesura, tant per a particulars com per a empreses i professionals. Només necessites facilitar-nos les teves dades i els de la teva comanda, amb la mena de material i una descripció el més detallada possible del treball a realitzar, i tindràs la nostra resposta entre 24 i 48 hores després.