Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

Mai hi ha dos projectes iguals, i per això, des de Plastic Express, creiem que la personalització del nostre treball és clau. Quan t’enfrontes a un nou projecte, sigui fàcil o de gran envergadura, necessites un suport professional d’experts en materials plàstics que puguin subministrar-te la peça que necessites a cada moment.

La nostra llarga trajectòria de més de deu anys ha fet que els nostres clients confiïn en nosaltres i volem compartir-ho amb tu perquè no et perdis els beneficis de la nostra empresa de Plastic Express.

Subministrament I Manipulació De Materials Plàstics

En Plastic Express Barcelona subministrem tota mena de materials plàstics, sigui amb unes mesures preestablertes o fent les peces personalitzades amb les característiques que necessita el teu projecte. Oferim plàstics a mesura en forma de placa, barra o tub i els manufacturem en els nostres tallers. Això ens permet realitzar objectes estandarditzats i també articles de plàstic personalitzats per a botigues i comerços.

 

La nostra empresa es dedica a la fabricació de plàstic, però no només ens dediquem a vendre totes les peces que tenim en estoc de manera massiva, sinó que volem donar un tracte molt pròxim als nostres clients perquè puguin sentir-se còmodes durant tot el procés.

 

Oferim un servei molt eficient i ràpid, ja que des dels tallers podem enviar les nostres peces de plàstic a tota Europa. Treballem amb tota mena de materials plàstics, però som una fàbrica de metacrilat experta, perquè creiem que aquest és el material més resistent i que ofereix unes millors característiques als nostres clients.

  CONTACTE AMB NOSALTRES

  Adjuntar arxiu:


  El nostre objectiu

  En Plastic Express no volem ser una simple fàbrica de metacrilat a Barcelona, sinó que volem ajudar els nostres clients a trobar la peça perfecta a través dels nostres serveis de manufactura de materials plàstics. Això és el que ens ha convertit en un referent en el sector, gràcies a l’aplicació de les tècniques més innovadores i la tecnologia d’última generació.

  Les nostres eines de treball han estat creades amb l’únic objectiu de solucionar les necessitats dels nostres clients amb la màxima eficiència i el menor cost. Per a aconseguir-ho, en la nostra web trobaràs un assortiment d’articles estandarditzats que ampliem sovint, renovant segons les tendències del mercat i les necessitats dels nostres clients. Podràs comprar aquests articles directament des de la botiga en línia, perquè t’arribin directes a casa, a l’oficina o on tu triïs.

  Si estàs buscant metacrilats a Barcelona, en Plastic Express t’atendrem personalment i tractarem de trobar la millor solució personalitzada per a fer realitat el teu projecte.

  La qualitat és la nostra meta

  A internet, trobaràs moltes empreses de metacrilat a mesura a Barcelona que t’ofereixin les seves peces de forma més ràpida, però sense personalitzar. Aquest tipus de plàstics no seran únics, i a més a més pots arribar a tenir problemes amb els acabats, ja que la qualitat del producte pot ser dubtosa.

  En Plastic Express volem que no hagis de preocupar-te per res d’això, perquè aconseguir la màxima qualitat ha estat sempre la nostra meta i ho continuarà sent. El nostre equip de professionals persegueix l’excel·lència en cadascun dels projectes en els quals s’implica.

  Per aconseguir-ho, cadascun dels treballadors de la nostra companyia s’ha especialitzat en una àrea de treball i ha tret el màxim rendiment d’aquesta. A més, aquests professionals especialitzats estan en constant reciclatge dels seus coneixements, a fi d’aplicar sempre les tècniques més noves que hi ha en el mercat.

  Això significa que els nostres especialistes són experts en els processos de manufactura del plàstic que oferim: encolat, mecanitzat CNC, tall a làser, doblegat dels materials, termoformat i impressió.

  T’acompanyarem durant tot el procés perquè, en tot moment, tinguis la seguretat que estàs triant la millor opció. El nostre equip de venda t’assessorarà del plàstic que més s’adequa a les teves necessitats, tenint en compte el projecte que tens entre mans.

  Per a nosaltres és important assessorar-te abans de la compra, acompanyar-te durant el procés d’adquirir les teves peces de plàstic i fer un seguiment adequat de postvenda, per si tens algun problema. El nostre servei d’atenció al client resoldrà qualsevol dubte que tinguis i t’ajudarà al fet que els teus objectius puguin fer-se realitat.

  Si vols tenir un pressupost personalitzat de les teves peces de plàstic a mesura, no dubtis a consultar amb nosaltres a través del formulari de contacte de la web de Plastic Express.

  Som especialistes

  Disposem d’una llarga trajectòria dins de el sector de l’plàstic

  Manipulats propis

  Som fabricants. Elaborem els productes en els nostres tallers.

  BOTIGA ONLINE

  Coneix la nostra botiga online i aprofita els millors preus.

  Experiència i qualitat a el servei del seu projecte

  Materials

  Disposem d’una extensa gamma de materials per a les necessitats del seu projecte. Coneix la varietat de productes que tenim per a tu.

  PROCESSOS

  Manipulem els materials seguint alts estàndards de qualitat, oferim un ampli ventall d’opcions per executar els seus projectes més ambiciosos.

  ARTICLES

  Som creadors d’un extens catàleg d’articles per a múltiples sectors de la indústria, des portavasos fins pèrgoles en plastic exprés ho tens tot.

  ARTICLES PER A PROFESSIONALS

  En plastic exprés comptem amb un equip professional per assessorar-te en materials, disseny, manufactura i instal·lació de productes a mida.

  Marques que confien en nosaltres
  logo-cliente-0
  logo-cliente-1
  logo-cliente-2
  logo-cliente-3
  logo-cliente-4
  logo-cliente-5
  logo-cliente-6
  logo-cliente-7
  logo-cliente-8
  logo-cliente-9
  logo-cliente-10
  logo-cliente-11
  logo-cliente-12
  logo-cliente-13
  logo-cliente-14
  logo-cliente-15
  logo-cliente-16
  logo-cliente-17
  logo-cliente-18
  logo-cliente-19
  logo-cliente-20
  logo-cliente-21
  logo-cliente-22
  logo-cliente-23
  logo-cliente-24
  logo-cliente-25
  logo-cliente-26
  logo-cliente-27
  logo-cliente-28
  logo-cliente-29
  logo-cliente-30
  logo-cliente-31
  logo-cliente-32
  logo-cliente-33
  logo-cliente-34
  logo-cliente-35
  logo-cliente-36
  logo-cliente-37
  logo-cliente-38
  logo-cliente-39
  logo-cliente-40
  logo-cliente-41
  logo-cliente-42
  logo-cliente-43
  logo-cliente-44
  logo-cliente-45
  logo-cliente-46
  logo-cliente-47
  logo-cliente-48
  logo-cliente-49
  logo-cliente-50
  logo-cliente-51
  logo-cliente-52
  logo-cliente-53
  logo-cliente-54
  logo-cliente-55
  logo-cliente-56
  logo-cliente-57
  logo-cliente-58
  logo-cliente-59
  logo-cliente-60
  logo-cliente-61
  logo-cliente-62
  logo-cliente-63
  logo-cliente-64
  logo-cliente-65
  logo-cliente-66
  logo-cliente-67
  logo-cliente-68