Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

Processos i serveis per treballar els plàstics

L’única manera d’aconseguir els resultats que necessites en treballar amb plàstic en els teus projectes és a través dels processos que s’apliquen als materials utilitzats. A Plastic Express no només ens dediquem a vendre les nostres peces de plàstic d’alta qualitat, sinó que també les fabriquem nosaltres mateixos i realitzem tots els processos de manufactura necessaris en els materials plàstics.

La nostra empresa porta més de deu anys oferint resultats excel·lents, tant a particulars que volen remodelar la seva llar, com a professionals que necessitin articles de plàstic per a les seves botigues i comerços. Si vols fer realitat una idea que fa temps que et ronda pel cap, continua llegint per a descobrir els processos i tècniques de manipulació del plàstic que oferim.

QUINS PROCESSOS I TÈCNIQUES DE MANIPULACIÓ DE PLÀSTICS OFERIM?

El nostre taller de Plastic Express compta amb maquinària d’última generació perquè els nostres professionals puguin manipular i manufacturar les teves peces de plàstic amb els millors acabats. Aquests són els processos i tècniques que emprem per a treballar amb les planxes de plàstic.


Mecanitzat per CNC

Un dels millors serveis per a plàstic que oferim és el mecanitzat per CNC. Es tracta d’un procés de manufactura que s’utilitza per a mecanitzar màquines com a torns o fresadores, a fi que puguem obtenir productes en sèrie, completament personalitzats per a cadascun dels nostres clients.


Tall i gravat a làser

Entre els principals processos de manufactura dels plàstics trobem el tall i gravat a làser. Gràcies a la tecnologia punta podem aconseguir talls a mesura segons els diàmetres que necessitis amb incisions de gravat d’una amplària mínima i cotes bastant reduïdes. També és possible automatitzar aquest procés per a assolir peces d’alta qualitat idèntics al disseny que volem assolir.

Poliment i abrillantat de materials plàstics

El poliment i abrillantat de materials plàstics és una altra de les tècniques de manipulació que més fem servir en Plastic Express, el seu objectiu és assolir acabats molt depurats. Aquest procediment és el que permet que les peces adquireixin un aspecte final molt delicat i sense asprors per a assolir la màxima qualitat en cadascuna de les superfícies.

Impressió digital sobre materials plàstics

La impressió digital sobre materials plàstics és ideal per obtenir peces d’una qualitat òptica esplèndida. Avui dia es pot aplicar aquesta tècnica sobre una gran diversitat de materials com el metacrilat, policarbonat cel·lular, PVC escumejat, PVC rígid, polipropilè cel·lular i compòsit d’alumini assolint excel·lents acabats.


Doblegat de materials plàstics

El doblegat de materials plàstics és un procés molt acurat que es duu a terme a través de la termoformación a unes temperatures molt elevades. El que fa aquest procés és desfer la composició del plàstic a fi que adquireixi la forma desitjada i deixar-lo refredar perquè es quedi en una nova forma que ens interessa.


Encolat de plàstic

L’encolat de plàstic consisteix a ajuntar o més peces de plàstic per mitjà de coles i altres processos físics. Aquest procés garanteix la durabilitat de les peces i l’adaptació a unes mesures establertes que et resultaran necessàries per a dur a terme els teus projectes.

Termoformat i embotit de materials plàstics

Finalment, en Plastic Express treballem amb el termoformat i embotit de materials plàstics amb l’objectiu de complir a la perfecció el disseny dels nostres clients. Aquests processos es duen a terme a través de l’exposició dels materials a altes temperatures i pressions amb l’objectiu de controlar el modelatge de la peça.

Demana més informació sobre els nostres serveis i processos de manipulació de plàstics

Si estàs interessat en els processos de manipulació de plàstics perquè tens un projecte entre mans, no dubtis a contactar amb nosaltres a través de la nostra pàgina web de Plastic Express o escrivint-nos al nostre correu electrònic [email protected], indicant quines són les teves necessitats.

De seguida, el nostre equip de professionals es posarà mas a l’obra per a oferir-te un pressupost personalitzat i ajustat sense compromís. Una vegada acceptis la proposta ens posarem a la feina amb les teves peces de plàstic, perquè puguis obtenir uns resultats excel·lents en els teus projectes.

Els nostres experts professionals t’assessoraran des del moment en el qual hagis de triar el material més adequat, fins a la peça final, passant pels processos i serveis de manufactura per a plàstics. Quines esperes per a contactar amb Plastic Express i obtenir uns resultats excel·lents en les teves peces de plàstic!

    CONTACTE AMB NOSALTRES

    Adjuntar arxiu: