Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

El metacrilat és un dels millors materials per a confeccionar els articles de la teva oficina. Es tracta d’un material molt resistent, que presenta unes bones característiques visuals de transparència i que pesa la meitat que el vidre.

 

Des de Plastic Express volem presentar-te tots els articles d’oficina que tenim en metacrilat, perquè puguis demanar el teu pressupost a mida i facis que el teu lloc de treball sigui el més bonic i efectiu possible.

Pantalles de metacrilat per a oficina de tota mena

Aquesta mampara d’oficina de metacrilat és ideal per a prevenir i evitar els contagis de COVID-19 o qualsevol altra infecció vírica en l’àmbit laboral. És útil per a separar dos espais de treball ben delimitats o per a evitar que les dues taules entrin en contacte i puguin mantenir-se aïllades en tot moment.

 

Aquesta pantalla de metacrilat per a oficina es caracteritza per ser 100% transparent i ser molt resistent i lleugera. Compta amb un suport inferior, que et permetrà instal·lar aquest article en qualsevol mena de taula. Aquests separadors han estat creats utilitzant l’última tecnologia làser per a tall de metacrilat i a Plastic Express disposem de diverses mides.

 

Pots utilitzar aquestes pantalles protectores per a ajudar a separar espais o per a dividir una taula per la meitat. D’aquesta manera podràs tenir una reunió en la mateixa taula que el teu company de treball, sense necessitat d’utilitzar mascaretes o mantenir una distància de seguretat i sense que hi hagi risc de contagi entre vosaltres.

Portacartells de metacrilat per a oficines

Els portacartells de metacrilat per a oficines són un dels objectes més demandats pels usuaris, ja que són de gran utilitat en el sector laboral. En la majoria de casos, els comerços i empreses necessiten ensenyar alguna informació de manera pública, perquè tothom ho vegi i fer-ho a través dels portacarteles és una bona opció.

 

Aquests articles permetran que la informació quedi plenament visible i que el cartell estigui sempre ben protegit. El cartell de metacrilat per a oficina és un objecte fet amb metacrilat transparent i serveix per a comunicar al consumidor o als altres treballadors una informació important.

 

Els seus suports són durs i resistents, de manera que podran aguantar molt de temps en perfecte estat. Han estat creats a través del termoformat, que és una tècnica que escalfa el plàstic a temperatures molt elevades, sense que això sigui perjudicial per als materials de metacrilat per a oficina que es vulguin crear posteriorment.

Mobiliari de metacrilat per a oficina

El mobiliari de metacrilat per a oficines compleix una doble funció. D’una banda, són elements d’una gran qualitat visual, per la qual cosa aportaran bellesa i decoració en l’espai on estiguin situats. D’altra banda, són objectes resistents, lleugers i molt eficients per a ser usats en qualsevol ocasió.

 

Pots trobar aquests diferents tipus de mobles per a l’oficina:

 

  • Taules de metacrilat per a oficina: Té la qualitat d’exhibir qualsevol tipus de producte, mentre que proporciona el suport i l’alçada necessària.

 

  • Cadira per a oficina de metacrilat: És resistent i pot suportar el pes d’una persona perfectament, sense renunciar a la seva estètica transparent.

 

  • Pedestal de metacrilat: És un expositor subtil i modern. Exhibeix qualsevol tipus de producte proporcionant suport i alçada.


Balda de metacrilat: Les baldes de metacrilat modernes són magnífiques per a exposar qualsevol tipus de producte. El seu objectiu és proporcionar el suport i alçada necessaria per a col·locar i exhibir en ells tot tipus d’objectes.

Tots els productes de metacrilat que necessites a la teva oficina, a Plastic Express

Comprar metacrilat per a l’oficina ara és més fàcil que mai gràcies a Plastic Express. Som el teu fabricant de materials de plàstic de confiança i en la nostra pàgina web podràs trobar tots els productes que necessites, confeccionats a través dels processos de manufactura més acurats.

 

A Plastic Express podràs trobar tots els objectes que t’hem esmentat anteriorment en diverses mides diferents, perquè triïs la que millor encaixa amb la teva oficina. Però si, tot i així, el teu projecte és més ambiciós i necessites un article produït amb unes mides específiques, pots contactar amb nosaltres.

 

Pots aconseguir tot el material i articles d’oficina de metacrilat, fets a mida, escrivint-nos un correu electrònic a la següent adreça: [email protected]. En l’assumpte del correu hauràs d’indicar-nos quin és l’article que t’interessa, per exemple: taula de metacrilat a mida, portacartells a mida, mampara de seguretat a mida, etc.

 

Al cos del correu, pots explicar-nos millor què és el que necessites exactament. El nostre equip rebrà el teu correu, l’examinarà detingudament i et respondrà amb un pressupost personalitzat. Si dones llum verda al pressupost, de seguida ens posarem a treballar en el teu projecte i t’assessorarem durant tot el procés.

 

Recorda que, si ets professional del sector, pots accedir a descomptes des del formulari per a professionals que trobaràs en la nostra pàgina web. D’aquesta manera podràs adquirir el millor material i articles d’oficina de metacrilat al millor preu, a través de Plastic Express.

Necessites més informació o un pressupost?

Escriu-nos i et contestarem en menys de 24 hores