Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

Expositors per a aparadorisme

Els aparadors són una de les millors eines de màrqueting que pots utilitzar al teu establiment. Un bon aparador ha de cridar l’atenció del client i alhora presentar els productes que necessita de manera neta i ordenada.

 

A continuació, t’ensenyem els millors expositors per a aparadorisme que tenim a Plastic Express perquè el teu aparador sigui un reclam per a la gent que passa pel carrer.

 

Expositors personalitzats a Plastic Express: el teu encàrrec a mida

A Plastic Express estem compromesos amb els nostres clients per a oferir sempre els millors productes de metacrilat al millor preu. Tenim diversos productes en estoc amb unes mesures ja predeterminades, però si el teu projecte és una mica més ambiciós i necessites que fem el teu article a mida, simplement hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres per a començar a treballar junts.

 

Aquests són els diferents expositors que fabriquem perquè triïs el que encaix millor amb el teu aparador. Recorda que l’objectiu és que els teus productes es vegin bé i donin una imatge d’ordre i neteja que impulsi als teus clients a invertir en la teva marca.

 

Expositor de metacrilat en forma d’escala

L’expositor de metacrilat en forma d’escala és ideal per a exposar els teus objectes amb un ordre de jerarquia concret que tu triïs.

 

Els productes més vistosos i que t’interessa més vendre hauran d’estar a la zona de dalt i deixar que la vista del client llisqui per l’escala fins a arribar als que no t’interessen tant. És ideal per a utilitzar en establiments com ara joieries.

 

Expositor per a botiga de llaminadures

L’expositor per a botiga de llaminadures és el mètode més higiènic per a tenir totes les teves llaminadures separades per gustos i alhora que el client les pugui veure perfectament.

 

El metacrilat posseeix una qualitat òptica molt bona, per tant, la teva capsa serà completament transparent. La tapa de la part superior et permetrà accedir fàcilment al producte que hi ha a l’interior de l’expositor.

 

Vitrina per a col·leccionisme

Aquesta vitrina per a col·leccionisme és ideal per a emmagatzemar articles delicats amb la major seguretat. El metacrilat és un material molt resistent i que pot suportar cops, accidents, humitat, canvis de temperatura, etc.

 

El teu producte de col·leccionisme no sofrirà cap dany i a més estarà a la vista de tothom, ja que és un material completament transparent.

 

Peana de metacrilat

La peana de metacrilat pot ser de diferents grandàries i diferents formes. Aquests són uns productes que li donaran un toc molt modern al teu aparador i faran que l’espai estigui molt ben utilitzat i organitzat.

 

Es poden posar peanes a diferents alçades per a mostrar diferents productes. En estar fetes de metacrilat transparent són molt resistents i aporten un toc estètic únic al teu aparador.

 

Expositors personalitzats per a sabates

Els expositors personalitzats per a sabates no només són útils per aparadors de sabateries, sinó que també queden molt bé en botigues de roba o d’esports.

 

La seva inclinació lleugera farà que la sabata es vegi perfectament des de l’altre costat de l’aparador i que el client es pari si aquest li ha cridat l’atenció. Fem expositors de diferents mides depenent del número de peu que vulguis exposar o la classe de sabata que venguis.

 

Expositors per a mòbils

Els expositors per a mòbils són un dels llocs on has de posar més atenció si et dediques a vendre aquests productes. Els expositors per a mòbils t’ajudaran a tenir tots els teus telèfons perfectament ordenats i nets i que el client pugui veure d’un sol cop d’ull quin és el que li interessa més.

 

A més, gràcies a aquests expositors, els usuaris podran provar el producte sense necessitat d’agafar-lo entre les seves mans.

 

Expositor portapreus de metacrilat

Una de les coses més importants a l’hora de dissenyar el teu aparador és decidir si vols que els clients vegin els preus dels teus productes o prefereixes que no. Quan una persona sap el preu d’alguna cosa, automàticament està més interessada en adquirir l’article d’una forma pràctica.

 

Quan no se sap el preu, en canvi, tot es queda en un somni que no es fa realitat. Amb l’expositor portapreus de metacrilat, podràs mostrar als teus clients el preu de cadascun dels teus productes d’una manera neta i ordenada. Existeixen dos tipus d’expositors portapreus:

 

  • El complex: Té un espai a la part superior perquè puguis posar l’objecte petit que estàs venent i així indicar el preu.

 

  • El simple: És pla i s’aguanta per una base inferior. Hauràs de posar-ho davant dels teus articles en venda.

 

Ara ja coneixes els expositors per a aparadorisme que tenim a Plastic Express. Dóna un cop d’ull a la nostra pàgina web i tria el que millor encaix amb les teves necessitats. No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres si tens qualsevol dubte o si necessites un pressupost a mida. Recorda que si ets professional del sector, pots comptar amb descomptes addicionals per a fer realitat els teus projectes.