Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

Els mobles de metacrilat són una de les opcions més sol·licitades actualment per decorar qualsevol espai, ja sigui comercial o vivenda, d’una manera molt moderna i funcional. Aquestes peces són elegants, versàtils i tenen la capacitat de transformar qualsevol espai en un ambient sofisticat.

A Plastic Express, som experts en oferir-te les millors solucions plàstiques segons les teves preferències. Per això, volem presentar-te els nostres mobles de metacrilat i ajudar-te a triar el que s’ajusta millor a les teves necessitats. 

Per què triar mobles de metacrilat 

Els mobles de metacrilat són una opció que està cada vegada més en auge. Per exemple, són molts els establiments que han canviat les típiques prestatgeries o mobles per productes de plàstic per a la hostaleria, a causa dels nombrosos beneficis que aquest material comporta:

  • Qualitat estètica: Aquests mobles aporten un toc modern i contemporani a qualsevol espai. La seva estètica transparent crea una sensació de lleugeresa i sofisticació perfecta per als espais de disseny avantguardista.
  • Durabilitat: Aquest material és resistent als impactes i a les inclemències del temps, la qual cosa el fa perfecte tant per a interiors com per a exteriors.
  • Fàcil manteniment: Els mobles de metacrilat són fàcils de netejar i mantenir. Només hauràs d’utilitzar un drap i un sabó suau per mantenir el seu brillantor i transparència.
  • Lluminositat: La seva capacitat de reflectir la llum fa que aquests mobles ajudin a ampliar visualment els espais petits i foscos.
  • Resistència a la humitat: Els mobles de metacrilat són resistents a la humitat, la qual cosa els fa perfectes per a banys i cuines. 

Coneix la nostra selecció de mobles de metacrilat 

A la nostra pàgina web de Plastic Express podràs trobar articles d’oficina de metacrilat, mobles per a l’hostaleria i productes per a la llar. Es tracta de peces molt versàtils amb les quals tu seràs l’encarregat de trobar-los l’ús que més et convingui. Et presentem la nostra selecció de mobles de metacrilat. 

Prestatge de metacrilat 

Els prestatges de metacrilat són una elecció molt elegant i funcional per exhibir els teus objectes decoratius, ja sigui a la teva llar, la teva oficina o el teu comerç. El seu disseny transparent fa que els objectes agafin tot el protagonisme, afegint una mica de màgia a la decoració. 

Prestatge de metacrilat de colors 

Els prestatges de metacrilat de colors són molt semblants als esmentats anteriorment, però aquests afegixen un toc addicional d’estil. Pots triar entre els colors blau fosc, blau clar i verd. Això et permetrà que la decoració s’adapti a la paleta de colors del teu ambient. 

Taula de metacrilat 

Les taules de metacrilat són una opció molt moderna i sofisticada per al centre de la teva sala d’estar o com taules auxiliars en diferents espais. La transparència del metacrilat crearà una sensació d’amplitud a l’habitació que decideixis ubicar-la, així que et recomanem que l’utilitzis en espais petits. 

Pedestal de metacrilat 

El pedestal de metacrilat és perfecte per exhibir obres d’art, escultures, plantes o objectes que vulguis que ressaltin. El seu disseny és simple i elegant, ja que ha estat creat únicament per cedir el protagonisme a l’objecte que s’hi col·loca, fent que sigui el centre d’atenció de l’habitació. 

Encarrega els teus mobles de metacrilat a mida a la nostra fàbrica 

Plastic Express som una fàbrica de mobles de metacrilat i t’ajudem a fer realitat els teus projectes. A les nostres instal·lacions portem a terme tot el procés amb el plàstic, des de que aquest és simplement un material en brut, fins que l’objecte arriba a les teves mans. Això significa que passa per processos de tall làser de metacrilat, maquinatge per CNC, polit i abrillantat de metacrilat.

Si necessites qualsevol dels articles que t’hem presentat, pots entrar a la nostra pàgina web i adquirir-lo amb les mesures estàndard que tenen. No obstant això, si el teu projecte és una mica més específic i necessites mesures concretes per a les teves peces de metacrilat, pots escriure’ns a [email protected].

En el correu electrònic ens pots explicar una mica millor quines són les teves necessitats i el nostre equip es posarà a treballar per lliurar-te un pressupost ajustat de les teves peces de metacrilat a mida. A més, si ets professional de la indústria, pots obtenir descomptes especials accedint al formulari de pressupostos per a professionals.

Fes una ullada a la nostra pàgina web de Plastic Express i descobreix els millors mobles de metacrilat per a la teva llar, oficina o comerç.