Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

Els articles de marxandatge tenen un pes que no pot passar desapercebut per a les empreses. Tant per a celebrar els petits assoliments del dia a dia com en els grans esdeveniments i fires, la creació de marxandatge personalitzat per a empreses ajuda a estrènyer llaços amb el client i entre els treballadors.

A Plastic Express comptem amb una gran gamma de productes de metacrilat fabricats a mida perquè el teu marxandatge personalitzat tingui la millor de les presentacions.

Deixa el segell de la teva marca amb el marxandatge personalitzat

La creació de marxandatge personalitzat per a empreses té l’objectiu de captar l’atenció de nous clients, afermar relacions amb els ja existents o fer sentir al treballador més implicat i part de la pròpia empresa.

Es tracta de promocionar la marca o algun dels seus productes o serveis, arribant al seu objectiu mitjançant un objecte atraient, que cridi l’atenció pel seu disseny, utilitat o originalitat. Són una eina terriblement versàtil, amb la qual els límits estan bàsicament en la creativitat del responsable.

L’ideal és que es tracti de productes que guardin una relació directa amb l’empresa, i que arribi tan bé com sigui possible al seu públic objectiu, tant si es tracta del client potencial, el client a fidelizar o el treballador a motivar.

Trofeos de metacrilato a medida

Els millors productes plàstics personalitzats

A Plastic Express elaborem tot tipus de productes de metacrilat a mida perquè la creació de marxandatge personalitzat per a empreses com la teva compti amb la millor presentació possible.

Utilitzem el metacrilat per la seva excepcional qualitat òptica, amb una transparència d’al voltant del 93%, equiparable a la d’alguns tipus de vidre, però oferint un material molt més resistent i 20 vegades més lleuger. Per tots aquests motius, resulta l’elecció ideal per a guardar o exposar tot tipus d’articles, sense por a perillosos trencaments ni amb tots els inconvenients que un pes massa elevat suposa tant per al seu transport com per a la seva manipulació i manteniment.

Els nostres productes de metacrilat estan dissenyats a més per a oferir una gran durabilitat, perquè no s’esgrogueeixen amb el pas del temps ni perden el seu color o transparència.

 

 • Entre el nostre catàleg pots trobar caixes i urnes de metacrilat, una opció ideal si vols guardar o exposar amb un disseny tan minimalista com modern. Des de caixes de metacrilat incolor rodones, en forma de tub i amb tapes circulars, a les quadrades més comunes, totes dues amb tiradors cilíndrics per a obrir-les.
 • També comptem amb caixes plumier de metacrilat, que es distingeixen per la seva tapa lliscant, més còmoda per a manipular el seu interior. També caixes personalitzades d’exposició de major grandària, i fins i tot urnes per a bústies de suggeriments o fins i tot sortejos i eleccions.
 • A Plastic Express també fabriquem productes de comunicació visual, com portacartells, portafolletons, portargetes o portafotos personalitzats, així com carpetes per a penjar. Tots són articles de gran valor per a millorar la presentació de tota mena de material personalitzat de la teva empresa, des de targetes publicitàries a fotografies commemoratives.

Per aquesta raó, un dels articles de marxandatge que té més éxit és el portafotos de metacrilat, molt utilitzat tant professionalment com a nivell de llar. Els oferim disponibles en 3 grandàries: 10 x 15 cm, 13 x 18 cm i 15 x 21 cm, amb possibilitat de descomptes i ofertes en comandes superiors a 10 unitats.

 • Les peces de metacrilat de colada incolor que componen els portafotos s’elaboren amb les nostres tècniques de tall per làser, donant lloc a dues plaques idèntiques entre les quals se situa la fotografia o material gràfic en qüestió. Són molt comuns en esdeveniments i exhibicions, així com una forma més elegant i duradora de presentar una tala d’hostaleria. També són una peça molt socorreguda en la decoració de taulells, recepcions i tot tipus d’interiors, així com per a senyalitzar normativa temporal important, com la corresponent al COVID-19 que encara s’utilitza en alguns sectors.
 • Els portacartells de metacrilat transparent compleixen una funció semblant, mentre que els portafolletons, de metacrilat de colada incolor, es reserven a punts de distribució comuna com a accessos, recepcions i sales de reunions.

Molt més senzills són els portatargetes, de grandària única per la seva concreta utilitat però que també es pot sol·licitar a mida emplenant el formulari de Plastic Express o escrivint a l’email [email protected], especificant totes les dades possibles de la comanda perquè puguem preparar un pressupost a mida com més aviat millor. Escriu-nos també si t’interessen altres productes com a mampares personalitzades per a empreses o tovalloneres personalitzades.

Els teus productes personalitzats per a empreses en Plastic Express

A Plastic Express donem suport a la creació del marxandatge personalitzat per a empreses amb productes a mida de materials plàstics. Treballem des de la nostra seu a Barcelona per a subministrar no sols a Espanya, sinó a tota Europa.

El nostre servei de proximitat ofereix un tracte personalitzat i un servei ràpid, adaptant-nos a les necessitats de la teva empresa per a poder portar-te el que necessites quan ho necessites.

Així és com busquem liderar el sector mitjançant l’ús de les tècniques i tecnologies més noves, que permeten solucions més ràpides, amb millors resultats i per un cost menor. El nostre catàleg d’articles estandarditzats creix cada dia, però no per això deixem d’ajustar-nos a les necessitats particulars de cada empresa.

Els nostres professionals s’especialitzen en les seves àrees concretes de treball, perseguint així l’excel·lència i mantenint la seva formació actualitzada amb les últimes novetats del sector a cada moment. Comptem amb especialistes en mecanitzat CNC, pegat, tall per làser, termoformat, impressió i doblegat de materials, a més d’un oferir un equip de servei de vendes amb la capacitat d’assessorament que només la seva dilatada experiència pot proporcionar.

Si tens dubtes sobre alguna comanda o pressupost, pots contactar amb nosaltres mitjançant el formulari web, facilitant totes les dades possibles perquè puguem atendre’t millor, o bé escriure’ns a [email protected] amb les següents dades:

 

 • Nom i cognoms o Empresa.
 • DNI o CIF.
 • Telèfon i mail.
 • Adreça postal.
 • Tipus de material.
 • Descripció detallada del treball a realitzar.

Si no necessitem cap altra dada, tindràs la teva resposta en 24/48 hores amb la fulla de comanda, perquè puguis seguir endavant amb ell si les condicions et satisfan. Per descomptat, també pots venir a veure’ns directament al c/Zamora, 89, a Barcelona, de dilluns a dijous de 9 a 18 hores, o els divendres de 9 a 14.

Impresión digital

Necessites més informació o un pressupost?

Escriu-nos i et contestarem en menys de 24 hores