Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

Pel que fa als articles per a professionals, la satisfacció dels nostres clients és la base del nostre sistema de qualitat. A més el nostre principal objectiu és sobrepassar les seves expectatives i anticipar-nos a les seves necessitats.

L’estreta col·laboració amb els nostres clients ens permet conèixer millor les necessitats individuals de cada demandant i les específiques del seu sector econòmic. És per això que som capaços d’aportar solucions a mida i innovadores, millorant contínuament els nostres productes i serveis.

Amb tot això, en Plastic Express hem pres la decisió d’apostar per una línia de negoci completament viable. Certament es tracta de l’aposta per la realització d’articles per a professionals, a un mòdic preu.

 

Sectors Principals

També, treballem per a una àmplia gamma de professionals, per oferir en cada cas la millor solució al seu sector. D’aquesta manera, oferim aplicacions en construcció i arquitectura, en retolació, senyalització, projectes d’interiorisme. A més solucions en peces de metacrilat i policarbonat per a nàutica, alimentació, col·leccionisme, indústria …

A partir de maquinària d’última generació, a Plastic Express vam aconseguir un tall de precisió i un acabat perfecte dels materials que comercialitzem .

Com a resultat, obteniu els teus articles amb els avantatges del tall i gravat làser , mecanitzat CNC , polit i abrillantat, encolat i impressió digital per als teus projectes en un sol lloc.

Articles Per A Professionals Indústria

Primer estem completament capacitats i formats per elaborar peces com les següents:

Articles Per A Professionals Comerç

Solucions a mida per cobrir i protegir els productes que vulguis exhibir en el teu negoci. A més, elaborem peces de disseny en diferents formes per captar més l’atenció dels teus clients. D’aquesta manera, els articles de metacrilat es poden emprar per col·locar el producte i que sigui més visible de cara als compradors.

Articles Per A Professionals Horeca

Seguint amb Horeca , l’ordre i la neteja són fonamentals perquè un negoci dedicat al turisme o l’hostaleria funcioni correctament. A més, en l’hostaleria és importantíssim que es de confiança i seguretat als comensals. Així mateix, el menjar i el pastís han de tenir bona presència.

En primer lloc el menjar entra davant l’ull. No obstant això, a majors, ha de transmetre sensació de pulcritud i això s’aconsegueix a més de tenir cura de l’aparença, protegint els productes que s’exhibeixen.

Finalment, nosaltres fabriquem productes al servei d’aquesta indústria per millorar la seva imatge de cara als seus clients. Entre les nostres elaboracions trobaràs:

Articles Arquitectura I Interiorisme

Segurament, quan vam muntar un negoci sempre volem que la nostra marca tingui força i posicionament. És per això, que tot detall ha d’estar completament justificat. Així mateix, tenir poder pel que volem donar-li aquest aire especial al nostre negoci a través d’una decoració amb personalitat. De la mateixa manera passa quan pensem en com dissenyar la nostra casa. A més, volem que la nostra llar tingui el nostre toc, alguna cosa especial que el diferenciï dels altres.

Així mateix, pensa en el teu disseny, planteja’ns-ho i nosaltres ho farem realitat. Fabriquem a gust de client:

Articles Comunicació , Marxandatge I Trofeus

Mentrestant, si continuem en la línia de transmetre força, seguretat, compromís i el toc personal de la marca a cada un dels elements que la componen. Per això a Plastic Express elaborem amb el teu segell personal i al teu gust:

Articles Nàutica

Finalment els vaixells i els iots són vehicles on els elements que els componen han de complir les mesures de seguretat. Ja que, aquestes mesures són exigides en la llei de seguretat de la mar.

A més, tots els elements han d’estar homologats de manera que els passatgers puguin viatjar segurs. Tot ha d’estar fet al mil·límetre i amb molta professionalitat. Per últim nosaltres estem acreditats per realitzar: