Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

Fabricant de Productes de Metacrilat

 

Plastic Express és un fabricant d’articles de plàstic i metacrilat amb una gran experiència en aquest sector. Disposem d’una excel·lent maquinària d’última generació per a realitzar els acabats més precisos tant en grans com petites sèries de producció, sempre oferint el millor cost.

 

Les principals firmes internacionals avalen la nostra impecable professionalitat amb la seva confiança i ens permeten ser tot un referent internacional. Posem a la disposició dels nostres clients diferents tipus de metacrilat, així com diferents articles i serveis relacionats amb aquest material.

 

Tipus de metacrilat a la venda a Plastic Express

 

Es poden diferenciar dos tipus de metacrilat com a norma general i són el metacrilat d’extrusió i el metacrilat de bugada. Tenen moltes semblances, però la veritat és que són dos productes diferenciats. La seva principal diferència radica en la tècnica de fabricació de cadascun d’ells.

 

El mètode més artesanal i tradicional és per bugada i influeix directament en una producció més lenta de les planxes de metacrilat i proporcionant una longitud més limitada. El metacrilat d’extrusió, d’altra banda, s’obté a través d’un procediment productiu més ràpid i més extens en el temps, tot i que finalment s’optimitza el procés total.

 

El metacrilat d’extrusió ofereix la possibilitat de generar planxes de 6 metres de llarg, però la veritat és que es pot obtenir una major varietat d’elles en la bugada, referent a gruixos, colors o en tipologies especials. Crida l’atenció per tant que, entre les dues possibilitats, un calibre més uniforme per a les planxes de metacrilat és el d’extrusió i una tolerància de gruix major es detecta per al metacrilat de bugada.

 

Aquest material també pot ser transparent, de colors o impressió de metacrilat. El transparent és un dels més usats gràcies a la seva excel·lent funcionalitat, ja que permet protegir diferents objectes o espais en el seu interior sense impedir la visió dels mateixos des de fora.

 

Les planxes de metacrilat de diferents colors són ideals per a la decoració dels espais i per a crear entorns molt més alegres, poden ser elements d’autèntic disseny a un cost molt de menor que altres materials. Finalment, les impressions de metacrilat poden ser realment útils per a les empreses que pot posar els seus logotips, per a elements de màrqueting, per a notes informatives i per a tot allò que un desitgi, ja que les impressions són completament personalitzades.

 

​​Segons els seus colors i característiques es pot dividir en:

 • El metacrilat transparent és un termoplàstic que es caracteritza per la seva gran transparència, lleugeresa i resistència a la intempèrie.
 • El metacrilat blanc gel i opal és un termoplàstic que també té la transparència entre les seves característiques, també és conegut com a conegut amb el nom de polimetacrilat de metil (PMMA).
 • El metacrilat de color transparent és un termoplàstic que es caracteritza pel seu color amb una certa transparència.
 • El metacrilat de color satinat conserva les seves propietats, però varía el tipus de color.
 • El metacrilat de color opac és un termoplàstic que es caracteritza pel seu viu color, lleugeresa i resistència a la intempèrie.
 • El metacrilat de color blanc i negre opac és un termoplàstic en tons molt robustos.
 • El metacrilat de color fluorescent és molt més cridaner en el seu aspecte i conserva les seves propietats.
 • El metacrilat mirall és un termoplàstic que es caracteritza per la seva gran reflexió, lleugeresa i resistència a la intempèrie. És fàcil de manipular, ratllar, tallar amb serra elèctrica amb fulles de tipus xapa i trepar amb bits de metall tou o bits especials.

 

Serveis de Metacrilat

Som fabricants d’articles de plàstic a partir de làmines, barres i tubs de metacrilat, policarbonat, PETG, PVC, polipropilè, polietilè i similars, així com distribuïdors de plaques de plàstic tallades a mida. Disposem de maquinària d’última generació per a realitzar acabats òptims i proporcionem tots els serveis relatius a aquests materials: els talls, la fabricació dels articles etc. Tot perquè aquells objectes de metacrilat que desitges quedin llestos sense que la teva empresa o tu hagueu de preocupar-vos per absolutament res més.

 

Elaborem els articles i productes que comercialitzem. Comptem amb un gran ventall de maquinària, grans professionals i experts del sector, oferint qualsevol tipus de tractament per als materials, garantint la màxima qualitat i a un cost adaptat als teus requeriments. Subministrem materials, solucions i serveis personalitzats relacionats amb el món del plàstic al millor preu arreu d’Europa , tant a professionals com a particulars.

 

Respecte als articles per a professionals, la satisfacció dels nostres clients és la base del nostre sistema de qualitat. A més el nostre principal objectiu és sobrepassar les seves expectatives i anticipar-nos a les seves necessitats. L’estreta col·laboració amb els clients és el que ens permet conèixer millor les necessitats individuals de cada un d’ells i les específiques del seu sector econòmic.

 

És per això que som capaços d’aportar solucions a mesura i innovadores, millorant contínuament els nostres productes i serveis, com en el cas dels serveis que proporcionem amb els productes de metacrilat.

 

Aprofitem totes les característiques del material per a proporcionar les solucions més encertades. Així mateix, el metacrilat es caracteritza per:

 • Excel·lent qualitat òptica.
 • Bona resistència a la intemperie.
 • Resistència a l’impacte.
 • Resistència a l’envelliment óptima.
 • Ideal per a utilitzar en exteriors.
 • Fàcil manipulació i termoformat.
 • Elevada resistència tèrmica i acústica.
 • Lleuger en comparació amb el vidre.
 • No desprèn gasos tòxics en cremar-se.
 • Lliure d’halògens.
 • Disponible amb acabat mat, mat dues cares i colors a mida.
 • Alt pes molecular.

 

Amb aquestes característiques creem excel·lents objectes i instal·lacions per a construcció, expositors per a aparadorisme, esdeveniments o empreses de comunicació visual, indústria i petit comerç. Finalment, a Plastic Express  t’oferim assistència en els teus projectes. A més, comptem amb un equip professional i multidisciplinari per a ajudar-te a seleccionar el material i la manipulació necessària per a executar les teves idees.

 

Per a poder oferir-te un pressupost d’aquest material o un altre material dels quals comercialitzem, envia’ns un correu a l’email [email protected] amb la informació sobre la teva sol·licitud o allò que desitges saber.

 

Articles de Metacrilat

 

El metacrilat transparent o de colors pot donar molt de joc, per la qual cosa utilitzant a partir d’aquest material es poden crear articles i objectes molt diferents. Existeix la possibilitat de tallar el metacrilat per a realitzar peces al gust, que encaixin com cada persona desitgi i, fins i tot, practiquem el tall làser de metacrilat des de la nostra fàbrica per a major precisió en els acabats .

 

Les mampares per a hostaleria

Amb l’expansió de la Covid 19 es van prendre una gran quantitat de noves mesures de seguretat en diferents negocis, i un dels més afectats és el de l’hostaleria. En aquests comerços s’ha inclòs l’obligatorietat d’instal·lar unes certes mesures de separació i protecció, essent les mampares de metacrilat una de les més eficients.

 

Ara, l’entrada de qualsevol local de serveis està equipada amb gel hidroalcohòlic i són moltes les zones que requereixen d’una certa seguretat entre persones, per al que són ideals aquest tipus de mampares.

 

Per a la seva elaboració s’usa metacrilat transparent, i d’aquesta manera es pot permetre la visibilitat perfectament mentre es té protecció. També són objectes vàlids per a posar en la separació entre els conductors de transport públic i els passatgers, per a protegir els farmacèutics o a les persones que treballen a les caixes dels supermercats. Aquestes mampares tenen cada vegada més utilitat en un moment en el qual les mesures de seguretat no semblen tenir data de finalització.

 

Les caixes de metacrilat

Les caixes de metacrilat són articles amb centenars d’usos i que es fabricar en diverses grandàries, al gust. Aquest material s’utilitza molt per a guardar ni més ni menys que les llaminadures, quelcom que s’estila en quioscos, supermercats i que es pot fer també en cases particulars. Aquest material permet mantenir l’interior visible en ser transparent i protegir-lo alhora.

 

També s’utilitzen per a guardar maquetes en el seu interior, són ideals per a exposar qualsevol material delicat dins i atorgar-li la visibilitat necessària. Són utilitzades també per a guardar les sabates utilitzant el mateix criteri: els materials romanen bé a resguard mentre que des de l’exterior es permet observar al complet el disseny de les sabates i el seu color.

 

Els expositors de metacrilat

Els expositors de metacrilat es poden trobar i fabricar en tota mena de formes i grandàries, per a tot allò imaginable. És un dels materials més interessants a l’hora de posar productes a la venda en una botiga i valen per a tota mena d’objectes, des d’exposar telèfons mòbils fins a la brioixeria d’una confiteria.

 

A més, aquests expositors poden ser de tota mena de formes segons les necessitats de cada negoci. És un material amb pocs límits a l’hora de construir pel que existeix la possibilitat de fabricar gairebé tot el que a una marca o negoci se li passi pel cap i pugui necessitar com a element expositor.

 

La versatilitat del metacrilat

El metacrilat també és conegut per les seves sigles PMMA, ja que és un dels plàstics d’enginyeria. La placa d’acrílic s’obté de la polimerització del metacrilat de metil i la presentació més freqüent que es troba en la indústria del plàstic és en grànuls o en plaques. Així és com el coneixem i comercialitzem.

 

Pot ser una excel·lent competència per d’altres materials i plàstics en tot allò referent a aplicacions, però l’acrílic destaca per davant d’altres plàstics transparents en resistència a la intempèrie, la magnífica transparència i la seva àmplia resistència a les ratllades.

 

Per aquestes qualitats no només s’utilitza per a tots aquests articles que treballem i que serveixen per al màrqueting, el comerç o l’hostaleria, sinò també en la indústria de l’automòbil per a peces com el far del cotxe, o per a il·luminació, cosmètics, construcció i òptica, entre moltes altres.

 

En el sector de la medicina també s’utilitza la resina de polimetilmetacrilat, i en aquest cas és per a la fabricació de pròtesis òssies i dentals i com a additiu en pols en la formulació de moltes de les pastilles que es fabriquen per a consumir per via oral. En aquest cas actua com a retardant a l’acció del medicament per als quals són d’efecte progressiu al llarg del dia.

 

Com es pot comprovar, es tracta d’un material d’allò més versàtil amb el qual fabricar centenars d’articles amb diferents finalitats. Molts sectors confien en ell per a diferents estructures i és perfecte per a qualsevol negoci que vulgui, a més, instaurar mesures de seguretat sanitària.

 

Recorda que si ets un/a professional de la indústria pots obtenir descomptes especials accedint al formulari de pressupostos per a professionals. Com els nostres serveis estan enfocats a aquests dos tipus de clients, comptem amb característiques especials per a tots els casos. Tant com professional com de manera particular obtindràs tot allò que cerques amb nosaltres.

 

A més, en el cas que cap producte estàndard que oferim a la botiga s’ajusti a les teves necessitats, podem oferir-te un pressupost a mida per als teus projectes ad-hoc fets amb metacrilat.