Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

El PVC escumat és una escuma química que posseeix una estructura ideal per a l’ús industrial i per a molts tipus de construccions en les quals es necessita resistència contra l’aigua, lleugeresa i fàcil manipulació.

 

Plastic Express és una empresa que ofereix un servei de transformació i manipulació de tota mena de materials plàstics, entre ells el PVC escumat. A continuació t’ho expliquem tot sobre aquest material tan polivalent, els seus usos i com pots comprar-lo al millor preu.

 

Què és el PVC escumat?

El PVC o Policlorur és el material plàstic més usat en el món per les seves característiques. Les seves propietats, tant físiques com de fabricació fan que sigui ideal per a tota mena d’usos i utilitats: des de peces per a automòbils a ampolles d’aigua.

 

El PVC escumat en concret, comparteix moltes de les característiques del PVC tradicional, aportant una gran resistència a l’aigua, un gran aïllament tèrmic i atmosfèric, el qual el fa ideal per als exteriors i és molt resistent tant a substàncies químiques com a cops o accidents que puguin succeir.

 

La principal diferència amb el PVC compacte és que a l’ésser de caràcter escumat ofereix una major lleugeresa reduint el seu pes a la meitat. Això s’aconsegueix injectant quantitats de CO₂ en la composició i augmentant el seu volum. Existeixen dos tipus de PVC escumat:

 

 • PVC escumat blanc: No conté cap mena de color en la seva composició, per tant és ideal per a aplicar color en la seva superfície una vegada li hem donat la forma desitjada.
 • PVC escumat de color: En la seva composició s’afegeix el color, per tant una vegada la peça estigui confeccionada tindrà un to homogeni que podràs utilitzar sense necessitat de pintar damunt.

 

El PVC escumat té unes característiques molt concretes que el diferencien d’una altra mena de plàstics menys emmotllables. Aquestes són les característiques principals del plàstic que t’estem presentant avui:

 

 • Excel·lent aïllant tèrmic i acústic
 • Rigidesa de placa
 • Estructura lleugera
 • Evita l’absorció de la humitat
 • És de fàcil manipulació
 • Es pot pintar, imprimir, serrar, trepar, gravar o fresar
 • No és tòxic
 • És un material reciclable

 

Usos del PVC escumat

Com ja hem esmentat aquest material pot ser utilitzat per a realitzar múltiples funcions gràcies a la seva capacitat de resistència i la seva lleugeresa. A continuació et vam mostrar alguns dels usos del plàstic més usat a nivell mundial:

 

 • Rètols: Gràcies a la facilitat de poder pintar sobre la seva superfície és ideal per a utilitzar en rètols
 • Recobriment aïllant d’edificis: Ja hem explicat els beneficis d’usar PVC escumat per a exteriors. Això et permetrà aïllar tèrmicament l’edifici a més de no deixar passar l’aigua a causa de la seva impermeabilitat.
 • Escenografia: Gràcies a la lleugeresa d’aquest material, és ideal per a crear decorats que es puguin moure amb facilitat en l’escenari.
 • Construcció: Pots usar el PVC escumat per a la creació de separadors, mampares, aïllants acústics i tèrmics, mobiliari, emplafonat, perfilería i envans lleugers.
 • Comunicació visual: Com accepta molt bé tant la impressió com la pintura en la seva superfície és ideal per a la realització d’impressió digital, serigrafia, retolació i senyalització
 • Aparadorisme i disseny de botigues: La decoració tant d’aparadors com d’interiors de botigues es fa amb materials rígids, que puguin aguantar els cops de la gent i possibles accidents que puguin succeir, però alhora molt lleugers, ja que estan en constant canvi. El PVC escumejat és ideal per a aquesta mena d’usos.
 • Expositors en punts de venda i fires: Aquests punts de venda que estan en constant moviment i cada dia han de ser muntats i desmuntats en diferents llocs és necessari que estiguin fets de PVC escumat. A més és ideal per a la construcció d’estands que estaran en l’exterior, ja que poden servir com a porxo en cas de pluja sense que l’aigua traspassi.

 

Compra el teu PVC escumat al millor preu en Plastic Express

A Plastic Express a més de vendre’t el teu PVC escujat a mida, t’assessorem en tot el projecte que tinguis al cap des del primer esbós fins que el vegis fet realitat i puguis fer ús d’ell. Sabem que per a una companyia, l’ús dels materials que utilitza per a realitzar els seus projectes és molt important, per això volem acompanyar-te en aquest camí.

 

Comptem amb personal completament qualificat per a ajudar-te a triar el millor material i la manipulació més adequada per a dur a terme l’objectiu que tinguis al cap. Per a poder accedir a un pressupost, pots enviar-nos un correu electrònic a [email protected] amb tots els detalls del teu projecte i per a què necessitaries exactament el PVC escumat.

 

A més, si en la pàgina web no trobes la planxa de PVC escumat amb les mesures exactes que necessites, podem fer-te una planxa a mida i realitzar el tall de PVC escumat amb les característiques exactes que necessites de la forma més personalitzada possible. No dubtis en contactar amb nosaltres per a qualsevol dubte que et pugui sorgir, estarem encantats d’ajudar-te.