Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

Estàs buscant expositors i mobiliari per a botigues a granel? A Plastic Express realitzem tot tipus de recursos per a l’equipament de botigues a granel. A l’hora d’exposar els productes que es posaran en venda, és imprescindible comptar amb diferents elements per a la seva mostra i conservació, d’aquí ve que sigui imprescindible comptar amb materials de primera qualitat que puguin garantir-te la seguretat que tots els productes es mantenen en perfecte estat. 

D’aquesta manera, s’assegura al client la garantia de què es disposa d’un material adequat, tant en el cas dels expositors, com en el dels dispensadors i el mobiliari per a botigues a granel.

Equipament comercial a granel: per a un futur més sostenible

Una vegada que es procedeix a l’equipament d’una botiga a granel, és convenient valorar aquells recursos que són necessaris per a la conservació dels productes que quedaran a la venda. Generalment, es necessiten uns certs mobles que puguin oferir una conservació i protecció adequada, per la qual cosa l’equipament ha de compondre’s de mobles de metacrilat transparent a mesura, com ara prestatgeries, dispensadors, organitzadors i altres recursos que garanteixin l’ordenació de tots els productes a granel. Això resulta imprescindible si es pretén aconseguir una bona disposició dels aliments i que estiguin en tot moment ben conservats.

Els dispensadors de metacrilat per gravetat tenen una gran importància dins d’aquest sector comercial. Aquests permeten una millor exposició de tot allò que ha de quedar a la vista del client aconseguint unamajor practicitat i funcionalitat. El fet de tenir a mà qualsevol element d’organització pot ser factible per a aconseguir, així, la garantia que tot estarà en el seu lloc, ordenat. Tot això sense oblidar que aquest tipus de materials són aptes per a l’ús quotidià gràcies a la resistència enfront dels impactes.

D’altra banda, cal parlar de l’equipament comercial d’aliments a granel. Qualsevol espai d’atenció al públic implica la necessitat de comptar amb materials com, per exemple, el metacrilat com a material. Aquest pot garantir una resistència considerable i una eficàcia molt interessant a llarg termini, ja que és un producte que garanteix la durabilitat. Així es pot comprovar també en els mobles. Aquests ofereixen una utilitat molt interessant gràcies a que són fàcils de col·locar i que poden tenir una disposició fàcil i senzilla.

Un factor determinant per a l’elecció dels dispensadors a granel i exhibidors de metacrilat és que estan realitzats de manera sostenible, és a dir, que no suposaran un problema per al medi ambient, ja que són reutilitzables i ofereixen una durada molt prolongada en el temps. En ser molt resistents, també és cert que s’aconsegueix cert grau de sostenibilitat, una cosa fonamental si es vol contribuir amb el medi ambient, un factor que es té en compte des de Plastic Express, tant en el procés de fabricació com després, durant el seu ús comercial.

Quins materials usar per a complir amb el reial decret d'envasos?

Segons el Reial decret d’Envasos i Residus d’Envasos, es pretén aconseguir una sèrie de mesures que, en posar-les en pràctica, s’aconsegueix una major sostenibilitat per a no generar tants residus i que aquests no siguin perjudicials per al planeta; per això, es planteja la necessitat d’acudir a la prevenció, reutilització, reciclatge i compostabilidad.

Des de Plastic Express ens plantegem aquest compromís amb l’objectiu d’aconseguir un major control en l’ús dels materials amb els quals, bàsicament, fabricar envasos de qualitat que compleixin amb el règim establert en aquest decret.

El metacrilat incolor és un dels més emprats per al mobiliari de les botigues a granel. En Plastic Express dissenyem aquest tipus d’envasos amb l’objectiu d’oferir funcionalitat i garantia de qualitat, ateses les necessitats plantejades en el Reial decret i contribuint positivament amb el planeta. Cal tenir en compte que poden ser reutilitzats i també poden ser reciclats, tal com es planteja en aquest decret on es busca, principalment, que tots els envasos siguin reciclables per a l’any 2030 i que no siguin perillosos per al medi ambient, un factor determinant que sempre tenim en compte en Plastic Express.

D’altra banda, cal destacar que alguns dels dispensadors es componen d’altres materials que, en general, pot facilitar l’accessibilitat als productes garantint, al seu torn, la durabilitat. En aquest sentit, els embuts recoberts de plata ‘ABS’ i anses de metall recobertes de níquel són elementals perquè s’aconsegueixi una major resistència al pas del temps i que puguin ser utilitzats aquests recipients per a la venda a granel de manera sostenible i pràctica.

Tots aquests materials esmentats són treballats per Plastic Express amb l’objectiu de proporcionar la millor sostenibilitat mediambiental. El procés de fabricació i després l’ús que se li pugui fer en l’àmbit comercial, permeten que cadascun dels recipients de metacrilat siguin duradors i molt pràctics per al dia a dia; a més, es poden reciclar i donar-los una segona vida. En qualsevol cas, el comerciant es pot assegurar la possibilitat d’emprar aquests dispensadors i mobles durant molts anys.

Quin tipus de productes puc conservar en els dispensadors a granel de Plastic Express?

Els productes que es poden conservar en els dispensadors poden ser variats. Cal pensar que els dos principals components amb els quals estan fets són el metacrilat i l’acer inoxidable, que resisteixen la pressió, el pes i el desgast diari; per això, és important pensar que qualsevol producte que es guardi en aquests dispensadors estarà, sense cap dubte, ben conservat i es mantindrà en bon estat en tot moment.

A l’hora d’equipar un negoci en el qual es fan vendes a granel, és important tenir un ampli conjunt de dispensadors que puguin conservar tots els productes en òptimes condicions, alguna cosa que pot repercutir positivament en la imatge del negoci.

Fonamentalment, els comerços que posen en venda productes d’alimentació solen recórrer principalment a aquesta mena de dispensadors. El metacrilat protegeix l’aliment de manera sostenible i proporciona la seguretat que quedarà protegit a l’interior. Per aquesta raó, destaquen els dispensadors de cafè, llegums, pastes, llavors, cereals, fruita seca i altres recursos alimentaris són apropiats per a ser conservats adequadament sota aquestes estructures de metacrilat.

D’altra banda, també es poden conservar altres aliments com dolços i altres comestibles per a espais comercials d’alimentació de venda al detall. En general, és el que es consideren dispensadors a granel per a detallistes que treballen amb aliments per a la seva adquisició ràpida i directa, com ara quioscos o botigues de rebosteria, dolços i caramels. De la mateixa manera, les botigues en les quals s’ofereixen tes i productes herbacis, necessiten dispensadors d’herbes i polvoritzats, a més de plantes emprades per a diferents fins de consum, higiene o medicinals.

Al seu torn, cal assenyalar que el pinso i el menjar per a animals també poden ser guardats en aquests dispensadors. Això pot ser veritablement útil en el cas que es vulguin extreure quantitats precises, d’aquí ve que tinguin reguladors que permetin l’obtenció de l’aliment directament del dispensador. La practicitat i senzillesa en el maneig és una altra de les particularitats, ja que pot ser molt senzill d’emprar com per a obtenir productes alimentosos directament per als animals i perfectament conservats.

Necessites més informació o un pressupost?

Escriu-nos i et contestarem en menys de 24 hores

Compra els teus expositors i mobiliari per a botigues a granel a Plastic Express

A Plastic Express oferim una àmplia gamma d’expositors a granel per a botigues. Totes elles ofereixen la possibilitat que es puguin mostrar els productes de manera directa, precisament per ser un metacrilat incolor d’alta qualitat que, fins i tot, protegeix i conserva adequadament sense que es generin problemes sobre l’aliment. D’aquesta manera, s’aconsegueix un equipament comercial a granel adequat a les necessitats del comerç i disponible perquè pugui ser adquirit tot directament per al client o el consumidor.

Els expositors i el mobiliari per a les botigues a granel són elementals si es vol oferir un servei de qualitat. No hi ha res millor com oferir al client un producte ben conservat i custodiat en diferents tipus de recipients: caixes d’exhibició, dispensadors verticals o horitzontals, dispensadors multiproducte, dispensador amb safata plegada o amb anses i altres tipus de recursos adaptats a les necessitats del comerciant. En aquest sentit, cal destacar que a Plastic Express ens adaptem a la demanda sol·licitada segons els requeriments que siguin precisos per a l’exposició de productes, d’aquí ve que l’equipament comercial a granel es compongui principalment per aquesta mena d’elements aptes per a l’exhibició.

Si vols encertar amb la compra, sol·licita pressupost a Plastic Express. Els nostres professionals t’orientaran i t’explicaran quines són les millors solucions per al teu negoci. A partir d’aquí, t’ofereixen un ampli estoc de productes que poden ser adquirits ràpidament per a l’equipament d’un comerç. A més, també es fan dispensadors i mobles a mesura, segons les necessitats i tenint en compte l’espai. A Plastic Express treballen els millors experts en fabricació de mobles i dispensadors de metacrilat, garantint sempre la màxima eficiència i una qualitat inigualable.

D’aquesta manera, et pots assegurar la idea de mantenir sempre en bon estat els productes que estaran a la disposició de l’usuari, alguna cosa que beneficiarà al negoci i permet la bona disposició dels aliments.