Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

A Plastic Express
L’assessorem per realitzar els seus projectes més ambiciosos 

Som Fabricants
Presupostos a Mida
Els millors proveidors
Botiga Online

SERVEI DE TRANSFORMACIÓ I MANIPULACIÓ DE MATERIALS PLÀSTICS

A Plastic Express, el teu fabricant de materials plàstics de confiança,  podràs trobar tots els serveis i processos de manufactura per a elaborar els teus articles de plàstic a mida

Mecanitzat per CNC
Tall i grabat Làser
Presupostos a mida
Polir i abrillantar
Impresión digital
Impressió Digital
Doblado
Doblegat
Pegado
Encolat Metacrilat
Termoformado y embutido
Termoformat i Embotit

Comptem amb tecnologia d’última generació per al mecanitzat CNC i tall làser de metacrilat i policarbonat, a més somo experts en el poliment i abrillantat, impressió, doblegat, termoformat, encolat i tall a mida de metacrilat i tots els materials plàstics que comercialitzem. Som exigents i ens agrada cuidar fins al més mínim detall.

Articles de plàstic a mida

Et podem anomenar moltes raons per les quals confiar en Plastic Express. En primer lloc, som fabricants dels productes que venem i només treballem amb la maquinària més avançada i amb experts professionals.

És la manera de garantir la màxima qualitat i un cost adequat que s’adapti al teu pressupost. Obtingues les teves peces de metacrilat, vitrines de metacrilat, expositors de metacrilat, trofeus de metacrilat o qualsevol article d’acrílic a mida que necessitis completament a mesura per a cada necessitat.

PER QUÈ COMPRAR METACRILAT I D'ALTRES PLÀSTICS A PLASTIC EXPRESS

La nostra empresa et subministrarà qualsevol material plàstic que precisis, ja sigui en forma d’acrílic en tub, barra o placa. Als nostres tallers els creem en format estàndard, en opac, làmina  o segons les instruccions dels clients.

A més, el nostre tracte és proper i oferim un servei ràpid, personalitzat i de confiança. Continua llegint i et proporcionarem informació sobre els productes amb els quals acostumem a treballar perquè te’n facis una idea aproximada:

 • El metacrilat compta amb una qualitat òptica excel·lent i, donada la seva elevada resistència al trencament, és el substitut perfecte del vidre o el cristall. Deixa passar la llum i sol emprar-se en múltiples sectors per a fabricar urnes i caixes de metacrilat, expositors de metacrilat per a aparadorisme, parabrises de vehicles, vitrines i mampares per a comerços i molt més. Ofereix una gran resistència a l’exterior i posseeix la capacitat de filtrar els raigs UV procedents del sol. A més, pots disposar de metacrilat a mesura o estandarditzat, i optar per diferents tipus: metacrilat transparent, de color fluorescent o metacrilat mirall, entre d’altres.
 • El policarbonat compacte és un material plàstic molt resistent a l’impacte. Pràcticament és irrompible i el seu color no es veu alterat amb els raigs UV després del pas dels anys. Parlem d’un material aïllant tèrmic, elèctric i acústic, que pot ser utilitzat per a fer tot tipus de cobertes o com a element divisor de parets.
 • El policarbonat cel·lular, es ven en forma de làmines lleugeres de policarbonat, que destaquen per la seva elevada transmissió de llum i la seva gran resistència als impactes. A més d’oferir una bona rigidesa, són lleugeres i el seu muntatge és simple.
 • L’ABS és un termoplàstic que presenta una gran rigidesa i una magnífica resistència als impactes. La seva deformació és mínima i la seva resistència mecànica i química elevades.
 • El polipropilè cel·lular és un termoplàstic que destaca per la seva lleugeresa i baix cost. A més, és fàcil de manipular i és reciclable.
 • El PVC escumejat blanc o de color és un altre termoplàstic lleuger amb capacitat aïllant ideal per a utilitzar com a suport rígid per a impressió digital.

Els panells composite d’alumini són estructures tipus sandvitx dotades de dues planxes d’alumini que estan unides per una ànima central de polietilè. Són fàcils d’instal·lar i manipular, ofereixen una durabilitat a l’exterior, són lleugeres i resistents a l’aigua i als agents químics.

Venda de productes de metacrilat a la nostra botiga en línia

Des de les nostres instal·lacions surten enviaments diaris amb destinació a tota Europa. Els nostres serveis, solucions i materials relacionats amb el sector del plàstic no tenen parangó, oferint el millor preu tant a professionals com a particulars.

Capses i Urnes
Comunicació Visual
Escaparatismo
Aparadorisme
Hostelería
Mesa nido 2
Mobiliari
Peanas de metacrilato
Peanes

És per aquesta raó que Plastic Express ofereix als seus clients la possibilitat de comprar una gran quantitat de productes acabats per a una gran quantitat de sectors com el comerç, la comunicació visual, l’hostaleria i l’administració.

Des de caixes de metacrilat, passant per portapreus i expositors de metacrilat, sense oblidar-nos de les mampares anticontagi; aquí trobaràs qualsevol article de plàstic que estiguis buscant i en la mida que necessites.

A Plastic Express treballem cada dia per a satisfer les exigències dels nostres clients. La nostra meta principal és atendre amb la major agilitat i al menor cost possible. Per a fer-ho possible estudiem les tendències de mercat i ens adaptem a elles perquè els nostres clients trobin el que necessiten amb rapidesa.

A Plastic Express ens dediquem a la venda de tota mena d’articles de plàstic, ja sigui metacrilat a mida, policarbonat, PVC, polietilè, polipropilè o PETG a Barcelona.

Gràcies a la nostra maquinària d’última generació, ens adaptem a les necessitats dels nostres clients, distribuint materials en forma de làmines, barres, tubs i plaques tallades a mesura. Ens hem convertit en un referent en el sector de la fabricació de materials plàstics a nivell nacional i internacional.

 • Som especialistes en el sector del plàstic i disposem d’una llarga trajectòria.
 • Som fabricants de plàstic i ens dediquem a manipular el producte als nostres tallers.
 • Oferim articles de plàstic estandarditzats i a mesura.
 • Treballem únicament amb les millors eines i els millors proveïdors.
 • A la nostra botiga en línia coneixeràs tots els nostres productes i serveis.

preguntes freqüents

La compra de metacrilat es pot realitzar a través de la botiga física de Plastic Express a Barcelona, un lloc on obtenir qualitat, bon preu i un servei personalitzat. Es confirma com a principal centre de venda de productes de metacrilat: transparent, fluorescent, color setinat, opac, blanc gel, blanc i negre i mirall.

A Plastic Express el client pot comprar metacrilat de qualitat i de manera eficient. S'obté, així, un servei a mida ajustat a les necessitats del demandant segons la superfície on es disposarà el metacrilat. Els professionals de l'empresa acudeixen al lloc per a realitzar els càlculs i mesures necessàries per a realitzar la seva instal·lació.

A Plastic Express es poden comprar articles de plàstic ja acabats. Tots els tipus d'acabats són accessibles per a la compra. Des de Plastic Express es realitza una adaptació a les terminacions desitjades, tant si són barres, plaques o altres formes que es disposin a la mesura desitjada.

Plastic Express ofereix la possibilitat de realitzar gravats sobre els materials plàstics (polipropilè, polièster…). Per a això, s'empra l'alta tecnologia per a gravar i tallar, com l'ús del làser per a fer tallatje i marcat, amb la finalitat de fer realitat la sol·licitud del client.

Si el material té danys o algun error destacable, tens un termini de 15 dies naturals per a reclamar la reposició o el canvi de material. Plastic Express assumeix les despeses de transport de la reposició, sempre que no hagi estat sol·licitat el canvi de manera errònia. Al seu torn, es disposa d'un termini de deu dies naturals, a comptar des del dia de la recepció del producte demanat, per a exercir el seu dret de devolució.

Plastic Express realitza enviaments dins del territori nacional i també per tota Europa.

Els productes de plàstic amb els què treballa Plastic Express són els següents: metacrilat, policarbonat compacte, policarbonat cel·lular, PVC, polipropilè cel·lular, PETG, ABS i composite d'alumini.

El centre d'atenció al client es troba al Carrer Zamora 89, C.P. 08018 de Barcelona. També pots trucar al telèfon +34 674 66 71 99 o enviar un missatge de WhatsApp o, fins i tot, a través d'un email accedint a aquest apartat de nostra la pàgina web.