Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

El polit i abrillantat de materials plàstics és una tècnica emprada per donar-li acabat llis i brillant a les peces tant en les superfícies com en els cants. Aquest procés es caracteritza per eliminar les asprors o el ratllat provocats en la manipulació pels talls amb mecanitzat CNCo altres tanques, o per l’ús quotidià de l’material.

A partir d’, maquinària d’última generació, en Plastic Express vam aconseguir un polit de precisió i un acabat perfecte de l’metacrilat i policarbonat en totes les seves variants de gruix i color. El procés està a càrrec d’una rectificadora de cants industrial i una màquina polidora. Les dues juntes ofereix la possibilitat de polir els cants de qualsevol material compacte.

A més, fitxa tècnica permet el polit tant de peces de metacrilat noves com de peces desgastades per l’ús diari.

Com a resultat, obteniu els teus articles amb els avantatges de l’polit i abrillantat, cantells polits, alta qualitat òptica en juntes, alta qualitat òptica en peces mecanitzades per CNC i la possibilitat de restaurar peces desgastades.

Aplicacions

 • Articles de metacrilat
 • Caixes incolores de metacrilat
 • Mampares de protecció anticontagio
 • Rètols
 • Renovació de superfícies de metacrilat
 • Vitrines
 • Aparadorisme

COM SOL·LICITO APLICAR UN PROCÉS DE POLIT I ABRILLANTAT DE MATERIALS PLÀSTICS?

Finalment en Plastic Express et brindem assessoria en els teus projectes. Comptem amb un equip professional i multidisciplinari per ajudar-te a seleccionar el material i la manipulació necessària per executar les teves idees.

Per poder oferir-te un pressupost per al procés de polit i abrillantat de materials plàstics, omple el formulari de la dreta o envia’ns un correu a l’email [email protected]amb la següent informació:

En l’assumpte indica el procés de què estiguis interessat i el material com, per exemple, polit i abrillantat metacrilat.

Recorda que si ets un professional de la indústria pots obtenir descomptes especials accedint a l’formulari de pressupostos per a professionals.

  CONTACTE AMB NOSALTRES

  Adjuntar arxiu: