Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

Dispensador per porcions

815,00 1.081,00 

Neteja
Product price
Additional options total:
Order total:

Per a quantitats superiors a 10 unitats, sol·liciti informació al correu electrònic [email protected] per a saber més sobre descomptes i ofertes. "En cas de que no trobi en que busca, nosaltres ho fabricarem per a vosté. Sol·liciti informació al email [email protected]".

Descripció

El seu mecanisme de 6 ales “Pro Serv” Turn & Serv (patentat) li permet dispensar la quantitat perfecta de cereals y refrigeris. (Mecanisme de 12 ales disponible per a MOQ i per a aliments més petits). Ve amb suports de muntatge en parets de metall fàcils de penjar (accessori) , recipients de SAN, tapes i embuts de “ABS” recoberts de plata i poms de metall recoberts de níquel. Tots estan lliures de BPA i compleixen amb les regulacions de materials en contacte mab alimentos de la FDA i la UE.

Tenir un bon dispensador de porcions es bàsic, no només per a conservar bé els aliments que s’hi guarden, sino també per a millorar l’organització de la cuina o local. D’aquesta manera, s’estalvia espai, es poden retirar envasos innecessaris i mostrar un aspecte més atractiu, pulcre i professional

Tenir un bon dispensador de porcions es bàsic, no només per a conservar bé els aliments que s’hi guarden, sino també per a millorar l’organització de la cuina o local. D’aquesta manera, s’estalvia espai, es poden retirar envasos innecessaris i mostrar un aspecte més atractiu, pulcre i professional

Així, un dispensador a granel per porcions deixa fa evidents els seus nombrosos beneficis, fent-lo indispensable tant en l’àmbit de la llar com si es vol oferir una forma molt més adequada per a servir porcions de cereals o altres aperitius en un local professional.

El dispensador a granel de metacrilat per a porcions de Plastic Express compta amb 3 o 5 mòduls segons les necessitats de l’usuari, cadascun d’ells independent en servir. Els recipients estan elaborats en SAN, plàstic reciclat d’Alta Resistència, que ofereix una excepcional resistència, rigidesa i resistència química.

Les tapes i embuts són d’ABS, un altre material plàstic especialment resistent a l’impacte i estable davant altes temperatures, i estan recoberts de plata. Els reguladors són de metall i estan recoberts de níquel i tots els materials estan totalment lliures de BPA i compleixen amb totes les regulacions de materials per a àmbit alimentari de la UE i la FDA.

El dispensador per gravetat de porcions de Plastic Express compten també amb el sistema Pro Serv Turn & Serv, un sistema propi patentat de 6 ales que ofereix en cada ració la quantitat perfecta del producte. Per a aliments molt petits, pot sol·licitar-se un mecanisme de 12 ales, que és molt més adecuat..

Per a què es fan servir els dispensadors a granel per porcions? 

Els dispensadors a granel per porcions es recomanen especialment per al seu ús com a recipients per servir cereals, aperitius, refrigeris o fins i tot aliments secs per a mascotes. Les seves propietats permeten una major conservació dels aliments en el seu interior, que es mantenen en menor contacte amb l’aire i en un millor ambient que en un simple recipient original obert.

A més, en tractar-se de recipients transparents és possible comprovar amb un simple cop d’ull quant producte queda disponible, sent molt més pràctic a l’hora de saber quan és necessari comprar-ne més.

A tot això hi hem de sumar el seu aspecte elegant, polit i professional, la qual cosa els fa ideals tant per al seu ús en una cuina privada a casa com en bars, cafeteries o botigues que serveixin qualsevol tipus de producte alimentari susceptible de ser exposat i conservat així, com els caramels, fruits secs o llaminadures.

Els materials plàstics amb què estan elaborats no només són segurs per a conservar aliments, sinó que ofereixen unes propietats mecàniques superiors en molts aspectes a les del cristall, perquè és molt més lleuger i també compta amb una major resistència a impactes, oferint a canvi una transparència gairebé del mateix nivell.

S’eviten així possibles accidents i lesions amb trencaments de cristall perilloses, a més de permetre una manipulació més senzilla del dispensador gràcies al seu pes reduït.

Compra el teu dispensador a granel per porcions a Plastic Express

A Plastic Express subministrem materials plàstics de tot tipus a mida. Els elaborem als nostres propis tallers, permetent així una atenció personalitzada per a cada client.

Fem diàriament enviaments a tota Europa, buscant liderar el sector gràcies a l’aplicació de les tècniques més novedoses, mantenint-nos en constant formació i innovació per a poder proporcionar cada dia solucions noves i a l’última per als nostres clients. El nostre equip no deixa d’especialitzar-se i aprendre, i per això comptem amb especialistes amb experiència en enganxament, tall per làser, mecanitzat CNC, doblegat, termoformat i impressió.

Pots comprar el teu dispensador a granel per porcions directament a la botiga online de Plastic Express, o contactar amb l’equip d’atenció al client mitjançant el formulari de la web. Omple’l amb totes les dades que puguem necessitar per a que contactem amb tu i et poguem oferir un pressupost el més complet i ajustat possible a les teves necessitats.

Per suposat, també pots escriure al mail d’atenció al client, trucar al nostre teléfon o, fins i tot, venir a les nostres oficines de Barcelona, al Carrer Zamora 89, on podrem atendre’t en persona amb tot allò que necessitis.

Si tens una botiga o negoci professional, podem oferir-te descomptes especiales en comandes superiors a 10 unitats, perquè sabem com d’important es equipar el teu negoci amb els millors productes i materials al millor preu.