Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

El material amb el qual construïm els articles per al sector de l’hostaleria ha de ser molt resistent. Aquests objectes passen per moltes mans i han de durar en perfecte estat durant molt de temps.

A continuació, et presentem els productes de plàstic per a hostaleria més venuts a PlasticExpress i que podran portar el teu hotel o restaurant al següent nivell de qualitat.

Portamenús i portapreus de metacrilat per a hostaleria

El portamenús i els portapreus són elements imprescindibles al sector de la restauració i la hotelería. Aquests productes permeten que els clients puguin veure d’un cop d’ull els plats i els preus del que estan a punt de consumir.

El portamenús de metacrilat és una peça transparent i lleugera que permet exhibir el menú o la carta del restaurant, sense que els clients hagin de manipular-la. Aquest és un material d’hostaleria que s’ha convertit en un dels preferits, gràcies a les mesures de seguretat i higiene que ofereix.

D’altra banda, els portapreus de metacrilat són una peça que permet exhibir el preu de qualsevol producte, proporcionant-li un suport i una alçada. En el sector de l’hostaleria és molt útil per a poder mostrar els preus dels productes que els clients poden adquirir.

Els materials plàstics per a hostaleria tenen unes característiques molt concretes, ja que a part d’aportar resistència, han de proporcionar qualitat visual per als clients. Aquests objectes estan fets d’una sola peça per a garantir la seva durabilitat i s’han utilitzat els següents processos per a la seva fabricació: tall làser de metacrilat, i doblegat de metacrilat.

Taules de metacrilat per a restaurants

El mobiliari per a hostaleria és un dels principals elements que funcionen com a reclam per als clients. Si el teu local es veu net, modern i amb una decoració atraient, els clients entraran per si mateixos i fins i tot podràs estalviar-te diners en la teva estratègia de màrqueting.

A PlasticExpress tenim mobles per a hostaleria fabricats amb metacrilat, per a garantir uns bons resultats estètics que seran duradors al llarg del temps. Les taules de metacrilat són peces de mobiliari transparents i lleugeres que aportaran un toc decoratiu molt modern al teu restaurant o hotel.

Pots donar-li dos tipus d’ús. El primer és com a taula de menjador, és a dir, que els comensals s’asseuran al voltant d’aquesta taula per a gaudir d’un bon sopar.

La segona ocupació és com a taula auxiliar d’exposicions, és a dir, que pot ser una taula que es trobi en l’entrada amb revistes, els menús, gel hidroalcohòlic o alguna informació que necessitis exposar.

Les taules estan fabricades íntegrament de metacrilat de colada incolor i són objectes amb excel·lents qualitats òptiques, és a dir, que són completament transparents. Està composta per una sola peça, una única placa de metacrilat corbada dues vegades a 90è i és el doble de lleuger que una taula de cristall.

S’han utilitzat els següents processos per a la seva fabricació: tall làser de metacrilat, i doblegat de metacrilat.

Els millors articles de plàstic per a hostaleria a mida en PlasticExpress

A PlasticExpress som el teu fabricant de plàstic de confiança. A la nostra pàgina web podràs trobar tot tipus d’articles de plàstic per al teu negoci i si no et convencen, podem fer-te el teu article a mida, tenint en compte les teves necessitats. La nostra companyia es caracteritza per intentar donar sempre les millors solucions als nostres clients.

 

Només treballem amb material de primera qualitat i disposem de la maquinària d’última generació per a garantir uns resultats immillorables en cadascun dels teus projectes. Som molt exigents i ens agrada cuidar fins al més mínim detall en cadascun dels nostres projectes.

Quan treballem amb una peça, utilitzem tots els processos necessaris: mecanitzat CNC, tall làser, poliment, abrillantat, impressió, doblegat, termoformat, encolat, tall a mida, etc.

Pots comprar a través de la nostra web els articles de plàstic que més et convinguin, però si les mides no encaixen amb el que estaves buscant, no dubtis a contactar amb nosaltres. A través del nostre correu electrònic podem iniciar un procés per a oferir-te els millors articles de plàstic per a hostaleria a mesura.

 

Si necessites un article de plàstic a mesura pots demanar un pressupost ajustat enviant un mail a [email protected]. En l’assumpte hauràs d’indicar l’article en el qual estàs interessat, en aquest cas portamenús de metacrilat, portapreus de metacrilat o taules de metacrilat.

En el cos del correu pots escriure una petita explicació del que estàs buscant i quan ho rebem, el nostre equip es posarà a treballar per a donar-te el pressupost més ajustat. Recorda que si ets un professional del sector pots accedir a descomptes especials a través del formulari que trobaràs en la nostra web.

Ara ja coneixes els millors productes de plàstic per a hostaleria que comercialitzem a PlasticExpress. No dubtis en donar un cop d’ull a la nostra pàgina web i posar-te en contacte amb nosaltres si tens qualsevol consulta. Dóna un aire diferent al teu negoci d’hostaleria i gaudeix dels resultats.

Necessites més informació o un pressupost?

Escriu-nos i et contestarem en menys de 24 hores