Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

El doblegat de metacrilat és una tècnica molt utilitzada per les empreses que treballen amb plàstic per a donar forma a través del termoformat als objectes que necessiten.

A Plastic Express som experts en tota mena de plàstics i oferim la millor solució perquè cada client pugui dur a terme els seus projectes.

Corbar i doblegar metacrilat i altres plàstics

Corbar o doblegar el plàstic és un procés molt acurat que es duu a terme a través del procés de termoformación a unes temperatures molt altes. El que es fa és desfer la composició del plàstic perquè adquireixi la forma desitjada i deixar-lo refredar perquè es quedi en aquesta nova posició.

Hi ha certs materials que suporten millor els canvis sense que la seva estructura es vegi perjudicada i sense que es trenquin en el procés, aquests materials són el metacrilat i el policarbonat.

Es poden emprar diferents eines i mètodes per a modificar la forma d’un plàstic i fins i tot es pot utilitzar el doblegat en fred. La maquinària més utilitzada per a aquest àmbit i que està donant millors resultats als nostres clients és la doblegadora automàtica, que permet fer el treball d’una manera més precisa i efectiva.

Els resultats de doblegar el plàstic sempre han de ser excel·lents, mantenint les característiques bàsiques del material que estem manipulant. En el cas del metacrilat, després d’haver-lo doblegat ha de continuar mantenint les característiques de transparència òptica, resistència, lleugeresa, capacitat d’aguantar temperatures extremes i inclemències del temps, etc.

Depenent de la composició del material podem distingir entre dues maneres principals de tractar-lo:

 • Materials que tenen un calibre baix: Poden ser doblegats en fred sense necessitat que el plàstic estigui sotmès a altes temperatures. A més, si es realitzen les ranures adequades, l’objecte pot convertir-se en plegable i mantenir les seves característiques de resistència i flexibilitat.
 • Materials que tenen un calibre alt: Aquests plàstics han d’estar sotmesos a altes temperatures per a aconseguir modificar la seva forma i doblegar-los com volem. Això fa que, una vegada l’objecte tingui la forma desitjada, aquesta no es modificarà per molt d’ús que fem del producte.

Existeixen altres processos de manufactura per a plàstics amb els quals podràs tallar, polir, imprimir o encolar els materials perquè aquests s’adaptin perfectament a les necessitats del teu projecte.

Per a què doblegar metacrilat

 

Un dels materials més resistents i flexibles a l’hora de modificar la seva forma a través del termoformat és el metacrilat. Amb aquest plàstic podrem aconseguir tot tipus d’objectes que podrem utilitzar per a múltiples aplicacions, tant comercials com particulars:

 • Aquaris
 • Piscines
 • Finestres
 • Escotilles
 • Mobiliari
 • Lletres corpòries
 • Rètols
 • Articles incolors
 • Expositors
 • Trofeus
 • Articles de metacrilat
 • Decoració

El metacrilat té moltes presentacions i colors segons la composició amb la qual estigui fet. Podràs triar el que millor encaix amb el teu projecte i així tenir el teu producte a mida i amb el disseny que més t’agrada.

Totes les aplicacions que hem esmentat anteriorment tenen un ús comercial o particular, però en totes elles els objectes utilitzats tenen formes diferents. Gràcies al doblegat de metacrilat es podran fer objectes rodons com els aquaris o les piscines, que necessiten aguantar una gran pressió per l’aigua que contenen.

A més, productes com el mobiliari, les finestres o els expositors han de ser molt resistents per a aguantar el pes que se’ls posi damunt. Una altra de les bones característiques del metacrilat és la seva qualitat òptica i estètica i per això es pot usar per a crear objectes com els trofeus o decoració.

Demana pressupost per al doblegat de plàstics

 

Si tens un projecte en ment i t’has adonat que un dels passos que necessites fer és doblegar metacrilat, pots escriure’ns a través del nostre correu electrònic [email protected], indicant en l’assumpte del correu què és el que t’interessa, per exemple: corbar metacrilat.

El nostre equip analitzarà a fons quines són les teves necessitats i què és el que precises per a dur a terme el teu projecte amb excel·lència. Si disposem d’un producte ja elaborat i en estoc, te l’oferirem perquè puguis tenir-lo al més aviat possible.

En cas contrari si hem de fer-te a mida la manipulació de metacrilat et farem arribar un pressupost ajustat i adaptat a la teva situació personal. L’única cosa que hauràs de fer llavors és acceptar el pressupost i ens posarem a treballar automàticament en el teu producte.

Recorda que si ets professional del sector i necessites els nostres serveis de manipulat plàstics, pots accedir a descomptes i promocions a través del formulari que trobaràs en la nostra pàgina web.

Ara ja ho saps tot sobre el doblegat de metacrilat en Plastic Express. Dona un cop d’ull a la nostra pàgina web per a conèixer-nos millor i recorda que estem compromesos amb els nostres clients per a donar-te, en cada cas, la solució plàstica que més s’adeqüi a la teva situació. Demana’ns un pressupost sense compromís i intentarem oferir-te la major qualitat al millor preu.

  CONTACTE AMB NOSALTRES

  Adjuntar arxiu: