Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

L’encolat de plàstics consisteix en el procés pel qual s’ajunten dos o més peces per mitjà de coles i altres processos físics. Els talls realitzats s’han realitzat a través de làser o mecanitzat CNC i s’aconsegueix, així, un resultat que garanteix la durabilitat en les instal·lacions plàstiques, l’adaptació a unes mides establertes i la màxima qualitat dins del que s’anomena encolat de metacrilat.

Des de Plastic Express fem treballs d’encolat de materials polimèrics i altres tècniques d’encolat de metacrilat. S’utilitza tant silicona com cola industrial, intentant dissenyar un producte que s’adapti a les necessitats requerides pel client. Els resultats consten d’estàndards de gran qualitat que es caracteritzen per ser resistents, impermeables i duradors, gràcies a l’àmplia experiència adquirida després de nombrosos anys de treball i fabricació.

 

Treballs per a l’encolat de plàstics

A l’hora d’encolar el metacrilat, es troben els treballs d’addició. Per a això s’utilitza el clorur de metilè, conegut com a diclorometà, un producte que permet la dissolució del material i la fusió de les peces en una de sola per a proporcionar, així, una única peça. Es considera una substància química volàtil i incolora. Una vegada que es refreda, s’aconsegueix un resultat que es caracteritza per l’alta resistència i durabilitat al pas del temps.

Una altra de les tècniques emprades és el curat ultraviolat. Consisteix en afegir una cola que reacciona amb una reacció fotoquímica provocada per la radiació ultraviolada. Es genera, a partir d’aquí, una xarxa de polímers. D’aquesta manera, el curat del producte es realitza per mitjà de la polimerització. Es requereix un procés a baixa temperatura i d’alta velocitat, però sense que s’arribi a produir l’evaporació. El resultat és una qualitat òptica realment bona com perquè el producte sigui de la millor qualitat per a la seva utilització en l’àmbit industrial.

En l’encolat de metacrilat és necessari dur a terme qualsevol d’aquestes dues tècniques amb la finalitat d’obtenir productes amb els quals, bàsicament, s’aconsegueixi un encolat professional que proporcioni les següents qualitats:

 • Resistència al pas del temps i la màxima durabilitat perquè tingui la mateixa imatge a llarg termini.
 • Excel·lent qualitat òptica amb una aparença funcional i natural.
 • Es redueix la necessitat d’emprar altres materials com a caragols o rosques.
 • Es poden dur a terme treballs complexos de disseny que permetin, fins i tot, l’elaboració a mida de productes de metacrilat.

 

Per a què s’utilitza l’encolat de plàstics?

L’aplicació de l’encolat de plàstics o de metacrilat es pot realitzar en diferents recursos que, generalment, solem utilitzar diàriament. Són nombrosos els productes que fem servir diàriament i que, precisament, han estat elaborats a través d’un procés d’encolat de plàstics. Per aquesta raó, cal comptar amb especialistes com els de Plastic Express, els qui podem garantir un resultat d’alta qualitat i el desenvolupament d’un material útil, mal·leable durant el seu treball i resistent com perquè s’aconsegueixi la qualitat suficient segons les necessitats del client.

Per tant, l’encolat de plàstics es pot usar en aquestes aplicacions:

 

 • Aquaris
 • Piscines
 • Finestres
 • Escotilles
 • Mobiliari
 • Lletres corpòries
 • Rètols
 • Articles incolors
 • Expositors
 • Trofeus
 • Articles de metacrilat
 • Decoració

 

Com demanar un procés d’encolat de plàstics?

A Plastic Express treballem per a encolar plàstics i proporcionar els millors resultats al client. A més, realitzem els processos de manufactura de materials plàstics. S’admeten peticions i propostes amb la finalitat d’aclarir aquells dubtes que puguin sorgir. Els nostres professionals t’assessoren en els seus projectes i segons els requeriments desitjats, tenint en compte que el nostre equip és multidisciplinari i t’ajuda al fet que trobis el millor producte que s’adapti a les necessitats pròpies.

Totes les idees que puguis tenir, siguin particulars o per al teu negoci, es poden dur a terme una vegada que els professionals de Plastic Express realitzem l’estudi previ. D’aquesta manera, es pot treure en clar quins objectius es desitgen complir, quines són les necessitats i quins recursos faran falta com per a executar les idees desitjades. En tot moment existeix la transparència d’informació on s’expliquen els processos que es duran a terme, es marquen dates per al compliment dels treballs i es proporciona la seguretat que el resultat serà el més adequat.

El pressupost queda establert des d’un primer moment perquè existeixi una confirmació per part del client i que, finalment, no hi hagi sorpreses d’última hora. Per a conèixer quines són les propostes i necessitats, és necessari que s’empleni el formulari de la dreta o també pot enviar-nos un correu a l’email [email protected] amb la següent informació: en l’assumpte indica el procés del qual estiguis interessat i el material com, per exemple, encolat metacrilat.

També es pot detallar quin tipus de treball vols que realitzem i quins són els objectius que es pretenen complir.

Recorda que si ets un professional de la indústria pots obtenir descomptes especials accedint al formulari de pressupostos per a professionals.

  CONTACTE AMB NOSALTRES

  Adjuntar arxiu: