Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

A Plastic Express disposem de tot l’equipament necessari per a oferir-te un servei de tall de plàstic avançat. Gràcies a la tecnologia més revolucionària podrem obtenir talls de plàstic a mida segons els diàmetres que desitgis, amb incisions d’amplària mínima i talls a cotes bastant reduïdes.

El tall làser és una alternativa molt flexible, perfecta per a definir línies rectes de gran precisió quant a forma i figura, donant lloc a cantos polits i molt suaus. També és possible automatitzar el procés per a l’obtenció de peces d’alta qualitat i forma idèntica. Així mateix podem realitzar talls per mecanitzat CNC quan es tracti de materials com el PVC o el policarbonat.

Tallar Metacrilat a Plastic Express

Per a tallar metacrilat utilitzem una tècnica efectiva capaç de tallar diferents peces en materials de plàstic tan útils i versàtils com aquest. Per a fer-ho possible duem a terme un procés dotat d’una font intensa com és el làser, l’energia del qual es concentra en la superfície de treball.

Consulta’ns i no et preocupis per res. Si et preguntes com tallar metacrilat, la resposta és molt senzilla: la nostra maquinària d’última generació s’encarregarà d’obtenir el tall precís i l’acabat perfecte del metacrilat que necessitis en qualsevol gruix i color. A més, aquesta tècnica permet elaborar peces gravades amb gran exactitud i un acabat de canto polit.

Els avantatges del tall làser són molts, des de la precisió per a fer qualsevol figura personalitzada fins als cants polits, passant per la possibilitat de fer peces idèntiques en un termini de temps reduït.

Aquesta tècnica ofereix un acabat net en materials plàstics que no aconsegueixen altres procediments similars. Ara bé, el tall làser de metacrilat s’empra per a realitzar gravats o talls passants i no sempre n’hi ha prou amb disposar d’aquesta mena de maquinària. Tot depèn del treball a realitzar i de la complexitat de les peces produïdes.

Per aquesta raó, a l’hora d’abordar qualsevol projecte, el nostre equip tècnic l’analitzarà i revisarà per a realitzar els ajustos que siguin pertinents per a garantir una execució de tall adequada. La nostra experiència també resulta fonamental a l’hora d’emprar aquests sistemes, garantint amb això els resultats que cerques.

Tallar policarbonat a Plastic Express

Si en comptes de fer un tall en metacrilat, necessites tallar policarbonat, la millor alternativa és utilitzar el mecanitzat CNC. El policarbonat en ser tallat amb làser podria presentar cremades en el material, per la qual cosa és millor optar per aquesta altra tècnica més segura.

A l’hora de tallar peces de plàstic, és important preguntar-se si cal realitzar un acabat polit després del tall. El mètode làser ofereix un acabat més net i poliment, mentre que el tall per mecanitzat CNC deixa els cantos amb un acabat aspre i no polit. No obstant això, les peces de policarbonat resultants es poden polir i abrillantar a través de l’ús d’altres processos.

Abans del tall làser policarbonat és preferible utilitzar el mecanitzat CNC, que a més d’oferir gravats i tallis passants com el làser, pot realitzar esquerdes, canals o caixeres.

Servei de fusteria i cort de PVC

A Plastic Express també disposem de tall i carpintería PVC. Per a dur-ho a terme comptem amb un mecanitzat CNC o màquines de fresat que treballen amb broques que cuiden el material. Cal no oblidar que el làser pot produir àcid clorhídric i gasos tòxics en tallar PVC.

Aquesta tècnica emprada executa talls a mida de gran precisió, encara que necessita l’ús de maquinària d’última generació. En Plastic Express disposem de l’equip més avançat i del personal més capacitat per a tallar PVC o qualsevol dels materials que comercialitzem.

El resultat del mecanitzat CNC es tradueix en talls a mida i una millor precisió per a obtenir formes i figures variades en funció de les necessitats de cada client. A diferència del tall làser, aquesta tècnica no utilitza altes temperatures en la superfície, d’aquí ve que es pugui treballar pràcticament amb qualsevol material tou.

L’únic inconvenient és que no proporciona acabats en cantos tan nets, encara que a Plastic Express podem solucionar-ho fàcilment a través d’altres procediments de poliment i abrillantat.

 

Tria Plastic Express per al teu servei de tall de plàstics a Barcelona

A Plàstic Express et proporcionarem l’assessorament que busques per als teus projectes. Disposem d’un equip professional i multidisciplinari molt preparat, de manera que puguis seleccionar el material idoni i manipular-lo correctament d’acord amb les teves idees.

Si desitges un pressupost per al procés de tall làser o mecanitzat per CNC d’un dels nostres materials, emplena el formulari que trobaràs a la web o envia’ns un email amb els detalls del teu projecte. N’hi haurà prou amb indicar-nos el material i el procés en els quals estàs interessat i ens posarem a treballar-hi. De qualsevol manera, t’informarem bé sobre aquest tema perquè prenguis la millor decisió.

Només ens queda recordar-te que tenim descomptes especials per a professionals de la indústria. Per a accedir a aquests, plena el nostre formulari de pressupostos per a professionals.

    CONTACTE AMB NOSALTRES

    Adjuntar arxiu: