Materials i productes plàstics a mida
icono teléfono+34 674 66 71 99

El poliment i abrillantat és una tècnica que es treballa sobre metacrilat i materials plàstics per a oferir un acabat acurat. Aquest procediment permet que les peces adquireixin un aspecte definit i sense asprors per a obtenir la màxima qualitat en la superfície, de la mateixa manera que acaba amb les marques, el ratllat o els possibles desperfectes que es perceben a simple vista, ocasionats per la manipulació dels materials.

 

En què consisteix el poliment i abrillantat de plàstics

Per a polir plàstic es fa ús d’un sistema mecanitzat CNC, una maquinària d’última generació amb la qual es pot aconseguir una definició precisa i cuidada sobre el material, un treball que també es pot aplicar si es desitja polir metacrilat.

 

Des de Plastic Express oferim un servei professional per a proporcionar els millors acabats sense importar les grandàries, tipologies o gruix. A través d’una rectificadora de cants industrial, s’ofereix l’oportunitat de realitzar un poliment de metacrilat realment interessant per a aconseguir una correcta definició del producte.

 

Els cantons polits, la qualitat òptica en juntes, l’alta qualitat òptica en peces mecanitzades per CNC i restauració de peces segons les necessitats, són alguns dels serveis que ofereix Plastic Express. Per això, s’atenen els requeriments del client amb la finalitat de proporcionar-li la màxima qualitat.

 

Es garanteix, així, una millora de l’estat dels articles per a restaurar aquelles peces que es trobin desgastades o en un estat de deterioració considerable. Per a això, es procedeix a polir i fer l’abrillantat de plàstic professional.

 

Per a què s’utilitza el poliment i abrillantat de materials plàstics

 

El treball d’abrillantat plàstic ofereix la possibilitat de treballar sobre materials que, bàsicament, necessiten un acabat definit i tractat amb cura. Per a això, s’intervé amb la millor maquinària per a garantir la correcta definició sobretot tipus d’articles de metacrilat. A més, també existeix la possibilitat de treballar sobre els següents recursos:

 

L’aplicació mecanitzada que ofereixen els professionals de Plastic Express fa que les peces quedin perfectament definides i amb un patró marcat d’acord amb la geometria sol·licitada. Els passos queden ordenats i s’estipulen una sèrie d’operacions que determinaran la forma del producte final. La precisió és una de les qualitats del procediment que, en realitat, té la capacitat de polir plàstics de manera eficient i natural.

 

Què és l’abrillantat de metacrilat

Quan ens referim al treball d’abrillantat de metacrilat, es procedeix en les zones mecanitzades per a aconseguir un acabat de qualitat. D’aquesta manera, s’eliminen totes les marques i impureses que hagi ocasionat el tall o que tingui el propi material després del seu ús. El resultat? S’eliminen totes les asprors, el ratllat o les marques, de tal manera que s’aconsegueix una aparença definida després d’haver-se manipulat el producte amb els talls amb mecanitzat CNC.

La maquinària per a abrillantar metacrilat ofereix un resultat professional. Es poleixen els cantos, es millora la imatge externa i queda una superfície llisa i suau mitjançant la millor maquinària per a aconseguir el millor resultat. Des d’una perspectiva industrial, es poden fer tot tipus de treballs per a arrodonir formes, polir cantos, treballar superfícies en format circular i tractar de deixar el material polit i ben depurat.

El resultat que s’obté es caracteritza per ser realment interessant per a aconseguir, així, una imatge elegant, sofisticada i de disseny. L’alta qualitat òptica en les juntes i el treball sobre materials de metacrilat i plàstics, fa que no es danyi la claredat del producte ni tampoc es perdin les transparències. Aparentment, s’aconsegueix una major definició en el resultat i es compleixen amb les expectatives desitjades, gràcies a la professionalitat dels nostres experts en polir i abrillantar.

 

Com demanar un procés de poliment i abrillantat?

A Plastic Express oferim assessorament per a millorar el resultat final. El nostre equip de professionals ajuda en la selecció del material i en el treball de manipulació per a dur a terme les idees que ens proposen els nostres clients. Per a tenir un coneixement més precís sobre les possibilitats que proporcionen els nostres professionals,oferim l’oportunitat de posar-se en contacte amb ells a través de l’email [email protected]

Per a entaular contacte, cal assenyalar quines són les pretensions desitjades i el material que es precisa, tant si és per a poliment com abrillantat de metacrilat. Recorda que si ets professional de la indústria, pots obtenir descomptes especials accedint al formulari de pressupostos per a professionals.

L’atenció pròxima és una de les qualitats pròpies dels nostres professionals. Plastic Express garanteix un resultat de qualitat gràcies a l’eficiència de la maquinària que, a grans trets, fa efectius els bons resultats, sense oblidar que podem treballar en els projectes més ambiciosos que puguis tenir, tant a nivell particular com d’empresa; per aquesta raó, som líders en abrillantar i polir materials plàstics i de metacrilat.

    CONTACTE AMB NOSALTRES

    Adjuntar arxiu: